Jump to content

PPP vs. Coronavirus - tema za praktične savete i korisne informacije

Featured Replies

On 22.4.2020. at 0:19, Delija67 said:

Ja sam obavio posao masinico i sad sam miran do kraja vanrednog stanja. Bilo je lakse nego sto sam ocekivao.

imas li neke preporuke za kupovinu masinice? treba to da obavim, ali nemam nikakvog iskustva sa samofriziranjem. 

Remington, Rowenta, na šta naletiš i bude ti jeftinije u tom trenutku
Nema greške

imas li neke preporuke za kupovinu masinice? treba to da obavim, ali nemam nikakvog iskustva sa samofriziranjem. 
Ovako kako se Delija ošišao svaka će da ti valja ;)

... Shiit has hit the fan...

6 hours ago, Joe D said:

Ja sam htela da ošišam dete ali ne da mi, kaže za to se ide kod frizera (đubre malo profitersko, navadila ga frizerka iz kraja na bombone).

Elem, raspolažemo mašinicom Remington sa graničnicima na 3, 6, 9 i 12mm. Drugarica moja je frizerka, kaže krene se sa najdužim graničnikom pa posle vidiš treba li kraće. U smeru suprotnom rasta dlake. Ja ću sutra da pregovaram opet, možda i podmitim, ne znam. Liči na đavola, ujutru kad ustane kosa mu se oblikuje u dva roga.  

Ja se ošišao sam samcijat mašinicom. Inače me podšišuju svakih 15 dana (post hipi generacija koja se ne oseća dobro na ćelavo). Ne liči na ništa, ali radi posao.

Sad sam kombinacija tifusara iz partizanskih filmova i bugarskih fudbalera iz devedesetih ;) Sreća da ne srećem mnogo ljudi, osim kolega na poslu.

Edited by zmanic

23 hours ago, Joe D said:

Rowenta je dobra i ima je dosta po nasim radnjama. Bolje uzeti onu koja ide direkt na 220V, ako ti vec iz nekog razloga nije neophodno da radi (i) na baterije. Za svaku ima podatak  na koju duzinu kose moze da šiša, pa na to obratiti pažnju (kome je bitno). 

samo kupi bezicnu na punjenje

ljudi nemojte se shishati sami u apsu unsure.gif

gledam ovu decu sa onlajn nastave, sve shtrickale shishke rolf.gif

sent from bubamoto

11 minutes ago, gospa buba said:

sent from bubamoto

š'o š'a hvali

marina abramovic da pozavidi :laugh:

43 minutes ago, gospa buba said:

sent from bubamoto

ja sam tokom uskršnjeg bajboka napravila lažni minival. nije bilo beskorisno. dosta sam se smejala.

I ja bih sebe sama ošišala da mi nije žao muke što sam radila blanš od vremena pa do sad.

ja bogami u utorak kod frizera, zakazala ranom zorom. ne postoji manja distanca nego sto je u maksiju pred lockdown.

1 hour ago, gospa buba said:

sent from bubamoto

Moj uređaj za šišanje, nema greške...

12006450-1064640874249078.jpg

Tek se sad setili....masinicu sam obavio pre metar dana u radnji :)Dva sisanja i vec se otplatila.

Edited by Friend