April 13, 20205 yr Ima li oksimetara po apotekama ili je i to razgrabljeno? Da li je neko tražio možda?
April 13, 20205 yr Trebalo bi pošto je to relativno mali i jeftin uređaj poput merača pritiska ili glukoze.
April 13, 20205 yr 2 hours ago, Conspirator said: Trebalo bi pošto je to relativno mali i jeftin uređaj poput merača pritiska ili glukoze. Ako imate neki premium samsung is poslednjih nekoliko godina (mada moguce i jos neki telefoni) imate merac pulsa i kiseonika. Na mom S9 - Samsung Health - measure stress (ne znam zasto stress, ranije je bilo kao posebna opcija)... Ne garantujem za tacnost naravno, ali ako nemate nista bolje.... Ja sad merio, 97%, pa sam drzao vazduh sto sam duze mogao (daleko sam od nekadasnjih rekorda), i palo na 92%. Mislim- sto je OK, jer veliki pad nisam ni ocekivao, nagon za disanje proizvodi uglen dioksid, ne manjak kiseonika... Edited April 13, 20205 yr by Spooky
April 13, 20205 yr 4 hours ago, Conspirator said: Ima li oksimetara po apotekama ili je i to razgrabljeno? Da li je neko tražio možda? zasta on konkretno sluzi? prvi put cujem za ovo
April 13, 20205 yr zasta on konkretno sluzi? prvi put cujem za ovoMeri saturaciju kiseonikomПослато са Mi 9T помоћу Тапатока
April 13, 20205 yr izvini i dalje ne razumem mozes ti to jednostavnije da objasnis? Edited April 13, 20205 yr by mustang
April 13, 20205 yr Imaš ovde. https://www.consumerreports.org/medical-symptoms/covid-19-pulse-oximeters-oxygen-levels-faq/ Edited April 13, 20205 yr by vememah
April 13, 20205 yr 1 hour ago, notenoughreasonsforclaire said: Da li ima negde da se kupi Glucophage XR 750 mg? Okreni apoteku Igor, nalazi se u Resavskoj blizu crkve Svetog Marka
April 13, 20205 yr zasta on konkretno sluzi? prvi put cujem za ovo Pokazuje nivo zasićenosti kiseonika u krvi, i deluje mi da bi moglo da bude korisno u ovom periodu ako recimo imaš vrlo blage smetnje/stezanje u grudima da pratiš da li se nešto eventualno dešava u plućima i da se obratiš lekaru na vreme. https://nypost.com/2020/04/08/what-is-an-oximeter-and-can-it-help-you-battle-the-coronavirus Meni bi konkretno bilo vrlo korisno da imam taj podatak pošto mi nekad anksioznost generiše to stezanje u grudima, a čim se pojavi neki kašalj ili grebanje u grlu u kombinaciji sa tim stezanjem napravi mi hipohondričarski haos u glavi. Ne znam sa li se te spravice koriste u bolnicama ili oni imaju nešto ozbilnije.
April 13, 20205 yr 1 hour ago, notenoughreasonsforclaire said: Da li ima negde da se kupi Glucophage XR 750 mg? Imam ja jedno pola kutije, sad ne pijem pa mi ne treba. Rado ću ti dati, da premostiš dok ne nađeš.
April 13, 20205 yr 2 minutes ago, Conspirator said: Pokazuje nivo zasićenosti kiseonika u krvi, i deluje mi da bi moglo da bude korisno u ovom periodu ako recimo imaš vrlo blage smetnje/stezanje u grudima da pratiš da li se nešto eventualno dešava u plućima i da se obratiš lekaru na vreme. https://nypost.com/2020/04/08/what-is-an-oximeter-and-can-it-help-you-battle-the-coronavirus Meni bi konkretno bilo vrlo korisno da imam taj podatak pošto mi nekad anksioznost generiše to stezanje u grudima, a čim se pojavi neki kašalj ili grebanje i grlu u kombinaciji sa tim stezanjem napravi mi hipohondričarski haos u glavi. hvala! jasno objasnjeno. mislim da mi treba ovo jer sam pusac. sve kao sad cu da batalim pa nikako.