radisa Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 2 hours ago, Paul Gompitz said: Za porez na nekretnine se islo u Upravu prihoda u opstini. Podneses zahtjev i oni ti naprave nalog, pa za par dana dodjes po korisnicko ime i sifru. Logujes se preko brauzera na sajtu lokalne poreske administracije. Sad valjda i to moze preko elektronskog sertifikata, ali i dalje fercera preko brauzera. Moze preko serzifikata, ja proveravao prošle godine...
Grunf Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 i ja proveravao i platio po tom upitu prosle godine.
pbg12345 Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 onaj porez na imovinu ili kako se vec zove sto se placa za kuce i slicno kvartalno e pa, jel zna neko jel vaze isti brojevi racuna od prosle godine? posto sam neki dan platio i to za celu ovu godinu na podatke iz uplatnice za proslu mrzelo me/nisam imao ni vremena da idem do poreske
maheem Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 15 minutes ago, pbg12345 said: onaj porez na imovinu ili kako se vec zove sto se placa za kuce i slicno kvartalno e pa, jel zna neko jel vaze isti brojevi racuna od prosle godine? posto sam neki dan platio i to za celu ovu godinu na podatke iz uplatnice za proslu mrzelo me/nisam imao ni vremena da idem do poreske Sve isto Isti su brojevi, rekoše ljudi koji su isto radili prethodnih godina.
jezovuk Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Ja tako radim godinama. Nikad nisam išao u poresku / upravu prihoda da proveravam brojeve računa. Za sad je uvek bilo ok. Al ću jednom da se iznenadim
pbg12345 Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 e pa hvala dobro je makar znati da nisam jedini koji je potencijalno napravio sranje
Kelt Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 okasnio sam za prvu ratu poreza, kako sad da izračunam koliko da im uplatim za prvu deo
ordi Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 e ljudi, ako imam dug/kamatu a odnosi se na decembar 2019. konkretno - da li sada izmirujem tu obavezu s pozivom na broj prošlogodišnjeg ili ovogodišnjeg rešenja?
arkonada Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Da li neko zna da li može da se u Beogradu (NBgd) dobije mailom ili telefonom user i pasword da se uloguje i vidi koliko treba da se plati porez na imovinu? Znam da može da se ide lično pa ti valjda pošalju ali mi se ne ide u njihovu jazbinu, a ovo pitam pošto čitam da u Novom Sadu može preko maila ili telefona da daju
Milosh76 Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 (edited) 1 hour ago, arkonada said: Da li neko zna da li može da se u Beogradu (NBgd) dobije mailom ili telefonom user i pasword da se uloguje i vidi koliko treba da se plati porez na imovinu? Znam da može da se ide lično pa ti valjda pošalju ali mi se ne ide u njihovu jazbinu, a ovo pitam pošto čitam da u Novom Sadu može preko maila ili telefona da daju Meni su u maju odgovorili bukvalno u istom danu na upit koliki mi je porez preostao da uplatim. Probaj ne kosta nista Od podataka im treba JMBG osobe na koje se vodi nekretnina i ime. Poslali su mi resenje za 2019. A sad su mi prek euprave poslali u tamosnje sanduce porez za ovu godinu. Ulogujes se na euprava.gov.rs i tamo imas inbox za te stvari Mail je [email protected] inace za sve opstine je isto ujp<imeopstine>@beograd.gov.rs Edited August 11, 2020 by Milosh76
arkonada Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Ok, hvala druže, Probaću mada mi stiglo juče rešenje za ovu godinu (+2k u odnosu na prošlu...). Bolje nego da čekam kada će doneti poštar. A jel ima i neki uvid da li si nešto dužan da ti pošalju (da ne kažem da si možda i u plusu daleko bilo...)
Milosh76 Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Ja sam pitao putem maila za stanje za ovu godinu,. Oni su mi poslali papir u pdf isti koji ti stampaju kad jednog dana dodjes na red na salteru. Platio sam po tom papiru deo para, a kad je stiglo na eupravu resenje za ovu godinu, platio sam razliku. Uvek malo preplatim, bolje da mi odbiju 50 dinara nego da im dugujem 50 dinara + kamate. Pusti mail ne kosta nista, a mozda dobijes odgovor koji ti treba. 1
pantelia Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Samo da prijavim da sam poslao upit opstini Vozdovac za porez, Milosevom metodom. Dobio sam sledeci odgovor, od izvesne Milijane Nikolic: POŠTOVANI, REŠENJA ZA 2020.GODINU SU FAZI IZRADE I ISTA ĆE BITI POSLATA PORESKIM OBVEZNICIMA KAO I DO SADA PUTEM POŠTE. Sa sve velikim slovima.
Recommended Posts