Have_Fun Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 Ja bih ove lišio slobode. Bolje da budu zatvoreni, nego da šire virus pa da nastrada neko kao što je Mos napisao. A ni neke države mi nisu jasne. Besan sam malo i na Poljsku.. bukvalno im se jebe za sprovođenje bilo kakvih mera.. Bitan je božićni market i dolazak turista... Sprdamo se merama u Srbiji, a ja opet ponavljam, kakve god da su, i koliko god da se polovično sprovode, opet je u pitanju "nešto" naspram "ništa" što je slučaj ovde. 2
Čutura Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 Japanci izgleda imaju gen koji demontira rnk viruse... i
Jozef K. Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 Kao u Indiji pre nekoliko meseci. Čini mi se da je u junu gotovo nestala. Mislim da i u Švedskoj nema.
precog Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 2 hours ago, Čutura said: Japanci izgleda imaju gen koji demontira rnk viruse... i nista, ajmo svi u japan na transfuziju krvi i zbogom korono i sve ostalo sto sledi. a mozda ima veze sto se japanci ne zajebavaju sa maskama, sto su disciplinovani i sto su ubrzali vakcinaciju? 1
precog Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 1 hour ago, Jozef K. said: Kao u Indiji pre nekoliko meseci. Čini mi se da je u junu gotovo nestala. Mislim da i u Švedskoj nema. znaci, svedsko/ indijski/japanski gen. blago njima.
Jozef K. Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 Nije gen, ali treba videti šta povezuje te zemlje u smislu da je virus sveden na endemski. Švedska je verovatno preboljevanje plus vakcinacija, Japan je vakcinacija plus nešto (mere neke svakako, ali da li još nešto preko), Indija je preboljevanje plus nešto.
Ros Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 2 minutes ago, Jozef K. said: Nije gen, ali treba videti šta povezuje te zemlje u smislu da je virus sveden na endemski. Švedska je verovatno preboljevanje plus vakcinacija, Japan je vakcinacija plus nešto (mere neke svakako, ali da li još nešto preko), Indija je preboljevanje plus nešto. u japanu skoro da nema debelih ljudi i generalno zdravije zive.
Jozef K. Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 3 minutes ago, Ros said: u japanu skoro da nema debelih ljudi i generalno zdravije zive. To važi i za Švedsku. Mislim da je u Švedskoj uvećana smrtnost od početka pandemije 5%, što je realno negde na granici da je skoro pa uobičajeno. Ne znam kako statistika beleži da je ozbiljno uvećanje smrtnosti. Koja je granica 5% ili 2%, 3%? Mi smo na 19%, a sutra nas očekuje objavljivanje oktobra, koji je bio katastrofalan.
vememah Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 Ex-Yu avaksi dobijaju pojačanje iz uvoza: 1
Tsai Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 Jebote, ladno ce biti samoubistava kad vakcina jednog dana postane obavezna svuda. Kakvo je ovo ludilo?
vememah Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 Nije usamljen slučaj, evo i za Maltu i Kanadu.
borris_ Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 U indiji je po procjenama umrlo oko 4M ljudi od virusa (i to samo delta soj). Nisat im taj gen nije pomogao. 2
precog Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 1 hour ago, Jozef K. said: Nije gen, ali treba videti šta povezuje te zemlje u smislu da je virus sveden na endemski. Švedska je verovatno preboljevanje plus vakcinacija, Japan je vakcinacija plus nešto (mere neke svakako, ali da li još nešto preko), Indija je preboljevanje plus nešto. ne moze da virus bude sveden na endemski kada i dalje tinja u komsiluku ili u regionu. uostalom, u svedskoj nemiri, zdravo raste im broj novozarazenih, 2
Recommended Posts