Facundo Orellana Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 (edited) Teraju te obaveze (npr. posao, većina ljudi nije u mogućnosti da radi od kuće, ili da uvek radi od kuće) da izađeš napolje, nemoguće je potpuno se zatvoriti na ovako dugačak period. Prosto je neverovatno da nemaš kognitivnih sposobnosti da to shvatiš. Malo je rđavo pozivati se na individualnu odgovornost radnika u punoj fabrici, lekara u kovid zoni, trgovca u punoj radnji, šofera u punom autobusu. Edited March 3, 2021 by Facundo Orellana 6
Sandradjer Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 I prosvetnih radnika u vrticima i skolama da dodam 2
cedo Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 9 minutes ago, mustang said: Tesko je kada covek treba da prihvati odgovornost, znam da je tebi uvek lakse da krivis druge. I tvoji drugari.... Cinjenica je da je ovde ostalo malo nas, poslednjih mohikanaca, koji se nismo zarazili. Zapitaj se kako to? Ne mogu da tupim o mojoj formuli jer mi je preporuceno da nije pametno. A i ne moram, znate vec, samo bih se ponavljala. Srecom te niko od ppp-ovaca nije imao vecih problema. Svi preziveste, imate izgradjen imunitet prirodno, plus sad vakcine. probaj da razumes sta sam boldovao tj. sta je apsolutno neprihvatljivo u tvom razmisljanju, barem meni i pbg ti je lepo napisao
mustang Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 (edited) Hoces da kazes da ljudi jedino razumeju celicnu pesnicu? Palim odavde. Znate najbolje Edited March 3, 2021 by mustang
cedo Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 napisao je netko ... ne vredi mustangici pricati ... dodje... prospe ... ode a rekao sam si da ti necu replicirati iole normalno ... my bad i da ... mnogo ljudi razume samo kada ih rebnes po dzepu
Leia Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 40 minutes ago, cedo said: i da ... mnogo ljudi razume samo kada ih rebnes po dzepu Upravo. Ne moze se opstanak zajednice ostaviti na savest budalama. 1
eumeswil Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Britanski soj na 46% u Nemačkoj, KW je broj nedelja u kalendaru. 1
precog Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Quote 'When will it end?': How a changing virus is reshaping scientists’ views on COVID-19 CHICAGO (Reuters) - Chris Murray, a University of Washington disease expert whose projections on COVID-19 infections and deaths are closely followed worldwide, is changing his assumptions about the course of the pandemic. Ruzno, ali realno. Maske i mere bar jos godinu dana, ako ne i duze.
beeva Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 U Bosni nagli skok zaraženih (do 4x). Ne mogu da povežem ni sa kakvom aktivnošću, mjere su iste mjesecima, a Jan i feb su bili pravo zatišje u broju zaraženih .Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
Frank Pembleton Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Teksas i Misisipi ukidaju nošenje maski.https://rs.n1info.com/svet/bajden-poslednje-sto-nam-treba-je-neandertalsko-razmisljanje-o-skidanju-maski/.... Shiit has hit the fan!
Sandradjer Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 (edited) Madjarska uvodi stroge mere na dve nedelje, a vrtici i skole zatvorene do 7. aprila. Izvor domaci sajt. A u RS na sedam dana zabranjuju zivu svirku i sportske manifestacije Edited March 4, 2021 by Sandradjer
borris_ Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 6 hours ago, beeva said: U Bosni nagli skok zaraženih (do 4x). Ne mogu da povežem ni sa kakvom aktivnošću, mjere su iste mjesecima, a Jan i feb su bili pravo zatišje u broju zaraženih . Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока Otvoreni restorani, maske se manje nose novi soj.
borris_ Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Ovo sa zatvaranjem skola nece na dobro izaci. Bice ovdje mnogo problema sledecih godina. 2 1
mlatko Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 svakom svoji problemi, neko eto nema problema sledećih nekoliko godina jer je umroInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Recommended Posts