Apollo Creed Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 4 hours ago, Halvard said: U Crnoj Gori 30 novih slučajeva. Jbt, šta je ovo... Virus voli toplo vreme.
mustang Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 (edited) moja draga prijateljica, isla na blm proteste, tezak liberal, zvala me da idemo na rucak....ja joj rekla, volim te draga ali mozemo za tri nedelje minimum...bila si tamo, necu da rizikujem. niste nosili maske, grlili se, ljubili se..ona meni, nosila sam masku. kuca mi sad, kaslje i ima blagu temperaturu. ide na test sutra...srecom zivi blizu pa ako zatreba da odnosim hranu. posle se pitaju kako odjednom skocila zarazenost. ma nek se nose....gde ode zdrav razum?!? hiljade ih tamo bilo... Edited June 28, 2020 by mustang 1
I*m with the pilots Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 2 hours ago, mustang said: moja draga prijateljica, isla na blm proteste, tezak liberal, zvala me da idemo na rucak....ja joj rekla, volim te draga ali mozemo za tri nedelje minimum...bila si tamo, necu da rizikujem. niste nosili maske, grlili se, ljubili se..ona meni, nosila sam masku. kuca mi sad, kaslje i ima blagu temperaturu. ide na test sutra...srecom zivi blizu pa ako zatreba da odnosim hranu. posle se pitaju kako odjednom skocila zarazenost. ma nek se nose....gde ode zdrav razum?!? hiljade ih tamo bilo... Zar se ti nisi zagrlila sa svima posle svog treninga? 1 1
banecare1 Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 danas bio na testiranju. testiranje rade u parku. prakticno svi poznanici su uradili ovih dana test ili planiraju uskoro. red pocinje stotinjak metara do ulazka u park prakticno nema stajanja, dobro su organizovali i red je 80% vremena u pokretu proveli smo 15ak minuta u redu, vise kao prijatna setnja kroz park pet traka po 5 ljudi prolazi na evidenciju - provera pasosa i zapisuju broj mobilnog (za kineze ide brzo, nas su proverili za 4-5 min) posle evidencije vode te do tacke za uzimanje uzorka. to rade 10-15 sec. otvori stpic, ti kazes aaaaa i gotolo i to je to no news is good news ako je rezultat pozitivan zovu te da dodjes na ponovno testiranje ako je neko iz tvog ofisa, ulaza ili mesta gde si bio pozitivan, mogu te zvati ako je sve uredu niko te ne zove 4
banecare1 Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 kao sto sam napisao nedavno, izgleda su resili da otezaju izlazak iz pekinga, ali u samom gradu ne zatvaraju nista vec testiraju kao ludi. ako bbude puno zarazenih verovatno ce uvesti restriktivne mere
vememah Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 https://www.telegram.hr/zivot/vodeci-hrvatski-infektolog-o-stozeru-imali-smo-dobru-situaciju-zbog-politike-smo-sve-profuckali/
Filozof manijak Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 A zamislite sad situaciju da naš vodeći infektolog ovako istupi u medijima i optuži politiku. Zvuči kao SF, zar ne? 1
Halvard Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Čitam sad na Indexu da je se podaci glavnog štaba ne slažu sa podacima dobijenim od županija, tj. manji su, da ne objavljuju više podatke po županijama... Zvuči nešto poznato. 1
Halvard Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Češka struka™ o rekordnom broju novozaraženih u jednom danu od početka epidemije: Quote "Broj novih slučajeva izgleda generalno vrlo ozbiljno. Ali kada pogledamo strukturu, gde nastaju, to je opet okolina Karvine, Moravsko-šlezijski region, eventualno Prag, ne dolazi do eskalacije. Dakle važi isto, epidemiološka situacija je manje više mirna, ali u lokalnim žarištima je ozbiljnija", kazao je u subotu češki ministar zdravlja Adam Vojteh Znači bukvalno c/p ovdašnjih saopštenja od pre mesec dana, samo zameniti nazive čeških lokaliteta srpskim. Hive mind.
Haralampije Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Putin priznao da se testira na svaka 3-4 dana.Ovi nasi verovatno na 12 h
mustang Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 (edited) 7 hours ago, I*m with the pilots said: Zar se ti nisi zagrlila sa svima posle svog treninga? jesam. al njih je bilo malo, 4-5rica i plus su uglavnom lica u panduraciji a njih testiraju non stop. plus su nam svima merili temperaturu i dezinfikovali se pre nego sto smo usli da treniramo. Edited June 28, 2020 by mustang
mlatko Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 kao sto sam napisao nedavno, izgleda su resili da otezaju izlazak iz pekinga, ali u samom gradu ne zatvaraju nista vec testiraju kao ludi. ako bbude puno zarazenih verovatno ce uvesti restriktivne mereDa bi se organizovalo ovo što si opisao/oslikao u EU cenim da je potrebno par miliona... mrtvihInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
mustang Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 (edited) nama opet zatvoreni barovi i klubovi. ne znam samo koji, kad nije bilo ni otvoreno Edited June 29, 2020 by mustang
Recommended Posts