Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Featured Replies

30 minutes ago, vememah said:

Iskidala.

Bilo bi zgodno da naša ta neka struka pogleda ovo.

• Replies 16.6k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @vememah jedan od heroja pandemije.

• Samo da se pohvalim da je ovo moj tim radio 

• dok sve zemlje ne uvedu obaveznu vakcinaciju i dok raspodela vakcina ne bude takva da bogati pomognu siromasnima, nece da se bitnije promeni situacija.   ono što antivakseri i ljudi koji nem

Posted Images

1 minute ago, Lancia said:

Taj 8.mart je i bio manje-vise jeftina manifestacija protiv VOX-a. U tom momentu niko nije razmisljao o virusu, vec da bude vidjen na skupu. Tako da i vlast i opozicja (osim VOX-a) pokusava na sve nacine da tu temu sto je moguce vise podbaci pod tepih.

To i kazem. Opak simbolicki argument u rukama VOXa. Sada je to prekriveno drugim stvarima, ali ce se vratiti kao talking point.

4 minutes ago, ToniAdams said:

Iskidala.

Bilo bi zgodno da naša ta neka struka pogleda ovo.

pretpostavljam da pomaze sto je i ona sama "struka". bese neki hemicar-naucnik?

Dada, hemičarka je.

Jednostavno zena ima slifa, autoritet, smirenost i pamet. Svako poredjenje sa nasim politicarima je besmisleno.

Kad 1na Merkel objasni...

Ovo je jedna tužna priča o nadmenosti i sebičnosti i vrste i pojedinaca.

Baba obrće.

I onaj govor na početku cirkusa je bio fin.

1 hour ago, mlatko said:

izvini ali taj diskurs mi je potpuno neprikladan i sulud "žena zarazila..." "muž zarazio..." kao da se govori o nekom namernom trovanju. Razumem da je moguće (došla iz zaraženog grada u nezaraženu zonu, preležala virus ili dlično) ali ajde mi isključi da virus nije došao preko lekara/pekara/apotekara?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

pa valjda je jasno da cerka i sestra nije namjerno zarazila roditelje i rodjenog brata.

zena je virus pokupila u kafani koja predstavlja zariste zaraze u bl. 

pa valjda je jasno da cerka i sestra nije namjerno zarazila roditelje i rodjenog brata.

tako zvuči

zena je virus pokupila u kafani koja predstavlja zariste zaraze u bl. 

a ne mora da znači

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

makedonija danas rekord u registrovanima

107 registrovanih, 660 testova, 1 preminuo, 23 ozdravilo

ukupno: 1081, 10422, 46, 121

interesantno je da je gradonacelnik kumanova pozitivan na test (danas dobio rezultat), a juce imao sastanak sa predsednikom vlade ministrom zdravlja i jos dva ministra te su sada sva cetvorica u 14 dnevnoj izolaciji

imho, budalastina totalna ... test mu uradjen pre cetiri dana a ide po sastancima

pricest bila nije bilo mnogo ljudi po hramovima, ali je bilo ... na jednu kasicicu ... sacekajmo dve nedelje rezultate

jedan doktor u bitolju na facebooku zatrazio odgovornost zato sto je pacijent lezao 4 dana na internoj a sinoc stigao rezultat da je pozitivan

inace ... vanredno stanje produzeno za jos 30 dana ... tako da, mogu svi da mi se napuse kurca ... idu po sastancima i prenose virus, pustaju talibane da lizu jednu kasiku ... ne postuju protokole u zdravstvu ...  a cede neka sede kuci

Baba udarila po nemački, u cifre. I još kratko i jasno. 

Dovidjenja i prijatno. :hail:

to je razlika kada državi vodi neko sa podlogom u prirodnim naukama, za razliku od onih koji su završili neki pravni fax, koji su naučili da traže rupe u zakonu i da pregovaraju radi rešavanja problema, sa koronom nema pregovora a ni rupa koje se mogu iskoristiti :happy:

meni je fascinantno to sto ne cita sa idiota

Što je skočio broj u Italiji? Za trećinu u odnosu na juče

e: sad gledam statistike, izgleda da je 20k+ testova na milion stanovnika mus da bi se stvari držale pod kontrolom

Edited by steins

Ona (Merkel) je bila “vukovac” i djak generacije u osnovnoj skoli i gimnaziji, diplomirala je fiziku, doktorirala u oblasti fizicke hemije. Ocigledno ne skodi kad drzavu vodi neko ko zaista razume to sto govori. To se kod nje ne vidi samo u ovoj situacij