Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Featured Replies

Pape Diouf bivsi predsjednik Marseille-uA je sinoć umro u Senegalu. Trebao je vjerovatno istim tim avionom biti prebačen u fr ali je bilo kasno.

Edited by borris_

• Replies 16.6k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @vememah jedan od heroja pandemije.

• Samo da se pohvalim da je ovo moj tim radio 

• dok sve zemlje ne uvedu obaveznu vakcinaciju i dok raspodela vakcina ne bude takva da bogati pomognu siromasnima, nece da se bitnije promeni situacija.   ono što antivakseri i ljudi koji nem

Posted Images

I druga serija testova koju je nabavila Spanija iz Kine od firme Shenzhen Bioeasy Biotechnology pokazuje tacnost manju od 50%.

o jebo te

Da poludiš. Kako se to samo španiji dešava? Je li i drugi povjeravaju te testove?

25 minutes ago, dig_chohano said:

Jbg, ne bavim se time tako da ne bih da savetujem jer ne znam plus i sam pratim savete drugih plus zdrav razum kad je to u pitanju.

Hvala, a ovo za zdrav razum se nekako i ja trudim.

1 minute ago, Lancia said:

I druga serija testova koju je nabavila Spanija iz Kine od firme Shenzhen Bioeasy Biotechnology pokazuje tacnost manju od 50%.

Da, ti testovi su jezivi, u Malagi čovek sa 100% COVID simptomima, respirator, sve. Tek treći test bio pozitivan...

2 minutes ago, Lancia said:

Šta ja propuštam kod tog procenta? Ako je tačnost manja od 50%, to znači da veću tačnost ima random rezultat? Ili se taj procenat odnosi na nešto drugo?

2 minutes ago, borris_ said:

Da poludiš. Kako se to samo španiji dešava? Je li i drugi povjeravaju te testove?

Nemam pojma, mislim sta i kome znaci saopstenje Kine da ce od sada poostriti kontrolu firmi, koje se bave tim testovima.

USA ce verovatno 4ti dan za redom oboriti rekord i vervatno prvi put otici na 1000+ za dan. Gotovo je 500 mrtvih vec od jutros.

5 minutes ago, borris_ said:

Mislim da su i Holandjani prijavili isto.

1 minute ago, Zeleni sto said:

Šta ja propuštam kod tog procenta? Ako je tačnost manja od 50%, to znači da veću tačnost ima random rezultat? Ili se taj procenat odnosi na nešto drugo?

Prva serija testova u Spaniji je pokazivala tacnost manju od 30%. to znaci da si po nalazu zdrav a ustvari nosis virus.

50 minutes ago, Lancia said:

Jezivo. Gde si ti, u Kitu?

Ja sam u Kitu. Ovde je, da kazem, normalno, oko 300 zarazenih, bgd nivo. Postuje se karantin.

3 minutes ago, Zeleni sto said:

testiraju pozitivnog a test daje negativan rezultat u 50% slučajeva

uradiš 4-5 testiranja na jednom pacijentu i tako imaš relativno pouzdano testiranje :fantom:

3 minutes ago, Lancia said:

Prva serija testova u Spaniji je pokazivala tacnost manju od 30%. to znaci da si po nalazu zdrav a ustvari nosis virus.

Znači ako testiram sto zaraženih ljudi taj test bi pokazao manje od 30 pozitivnih. Random 0-1 test bi dao 50 pozitivnih što je bolji rezultat. Nadam se da je bar 100% precizan kad testira nezaraženog, ali i u tom slučaju je gotovo neupotrebljiv test.

@omiljeni

To ima smisla, ali i to pod uslovom da ne daje false negative rezultate. U tom slučaju bi bili apsolutno neupotrebljivi.

Edited by Zeleni sto