Jump to content

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Featured Replies

Nekad virus dobro pogodi koga treba

Tek danas su to valjda promenili. A šta je sa kafanama, jesu li ih konačno zatvorili?

usa at the moment 14k

sve njujork, izgleda tamo odlucili da testiraju

ne znam sta ceka LA

Нових 31 заражено у РС, 90 укупно. У цијелој БиХ то је 124. Негдје је букнуло изгледа.

1 minute ago, cedo said:

usa at the moment 14k

sve njujork, izgleda tamo odlucili da testiraju

ne znam sta ceka LA

Horor

I manje od 100 mrtvih.

Napokon pravilan pristup. 

usa ce biti pakao na zemlji, nadam se da gresim

1 minute ago, Gricko said:

Horor

Očigledno su počeli masovno da testiraju. Bolje ovako da znaju na čemu su.

Nadam se da imaju dovoljno maski sa sve.

I ne vjerujem da će biti pakao. Vjerujem da sada barem NYC ima bolju sliku zaraženih.

Bolje tretirati ljude u ranoj fazi nego kada ih odma moraš priključiti na aparate. 

Edited by borris_

13 minutes ago, beeva said:

Inace taj karantin mi nije bas jasan. Godinama radimo sa dvije ogromne it firme, jedna Parma druga Kremona, proizvodnja i prodaja i sve im radi normalno, cak su poslovično mrljavi sad i vanredno spremni za isporuku. U Bresi gdje je dobar dio Bosanaca ogroman broj ljudi redovno radi.

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

Karantin se nije odnosio na firme, na posao se islo regularno. Tek od sutra stupaju na snagu zatvaranje I firmi koje nisu neophodne za funkcionisanje drzave. Ja i dalje nastavljam s Radom jer I dalje uvozimo maske.

Just now, Tsai said:

usa ce biti pakao na zemlji, nadam se da gresim

ne znam koliki su im zdravstveni kapacitetei, ali ne sumnjam da ce brzo da budu ~40k+ na dnevnoj bazi, gledajuci samo koliko stanovnika imaju u odnosu na italiju

ne verujem da su preduzeli ikakve mere brze od italije

Edited by cedo

Kako god kritikovali US vjerujem da će se oni i najbolje organizovati (izuzev nekih azijskih zemalja) 

la je jebo lud zbunjenog

jedno govori tramp, drugo guverner, trece gradonacelnik, svako svakog optuzuje a testova kompletnih nema dovoljno. 

a juce narod izmileo napolje...poludeli valjda sto su celu nedelju u kuci bili. meksosa i jevreja sa decom po targetu kao da je praznik. popizdela sam. 

nece ovde biti zariste jer smo rastrkani. mozda u downtown i long beach al sve ostalo su daleko manje zgrade nego u ny. sve su uglavnom do 3 sprata. 

mozda bi trebalo uvesti martial law totalni lockdown na dve nedelje, probati tako saseci u korenu.  

ma koliko ima dobrih ljudi, opet se nadje bezrazumna stoka, idiot, koji ti se usere u zivot jos vise

Edited by mustang

E sad jedino ako ne lazu sa ciframa umrlih.

ne verujem da lazu

plus nam je preko dana suncano i toplo ako to nesto znaci

i da ponovim kod nas je stay home lockdown od proslog ponedeljka, nista ne radi osim prodavnica sa namirnicama

juce u whole foods (cekala sam red mozda 10tak minuta) ulazi se jedan po jedan i to kad neki kupac izadje. kao da sam sama bila u prodavnici. bilo je svega. 

a napolju su stavljene zute trake ako vidite na slici gde ljudi stoje. to je6ft udaljenost

7BD7A13C-6C2B-4D85-B8E7-9DAB972DBD56.jpeg

Edited by mustang

7 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said:

Нових 31 заражено у РС, 90 укупно. У цијелој БиХ то је 124. Негдје је букнуло изгледа.

zato sto se gomila debila pristiglih sa skijalista i uopste iz inostranstva nije mogla strpiti jebenih 15 dana u kuci.

i danas ih jurca policija po gradu.