Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Featured Replies

Premijer Konte upao u otvoreni rat sa italijanskim zdravstvenim sistemom, posle optuzbi da je bolnica u Codugno kriva za propagiranje virusa u Lombardiji sad osudjuje koriscenje tampona "za siroke narodne mase" jer to nije potrebno ni korisno.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• Replies 16.6k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @vememah jedan od heroja pandemije.

• Samo da se pohvalim da je ovo moj tim radio 

• dok sve zemlje ne uvedu obaveznu vakcinaciju i dok raspodela vakcina ne bude takva da bogati pomognu siromasnima, nece da se bitnije promeni situacija.   ono što antivakseri i ljudi koji nem

Posted Images

322 zaražena i 11 mrtvih trenutni bilans u italiji, razmišlaju li žabari o nekom karantinu?

Pa stavili su u karantin 2-3 regije i sad se svadjaju... kriv-kriv-koježiv

10 minutes ago, mlatko said:

Premijer Konte upao u otvoreni rat sa italijanskim zdravstvenim sistemom, posle optuzbi da je bolnica u Codugno kriva za propagiranje virusa u Lombardiji sad osudjuje koriscenje tampona "za siroke narodne mase" jer to nije potrebno ni korisno.

kakav tampon?

kakav tampon?
testovi (nepouzdani) za ovaj virus. stavio sam sinoc link sa wired-a i ima slika, pretpostavljam da je tako nesto. uzimaju uzorak (pozeljno na kucnoj adresi radi kontaminacije) na stapic za usi sa zadnjeg dela jezika/nepca koji se stavlja u gel i salje u labaratoriju. Posle otp. 5 sati zna se rezultat, koji je nepouzdan...

1 minute ago, mlatko said:

testovi (nepouzdani) za ovaj virus. stavio sam sinoc link sa wired-a i ima slika, pretpostavljam da je tako nesto. uzimaju uzorak (pozeljno na kucnoj adresi radi kontaminacije) na stapic za usi sa zadnjeg dela jezika/nepca koji se stavlja u gel i salje u labaratoriju. Posle otp. 5 sati zna se rezultat, koji je nepouzdan...

pa to je bris ždrela. 

Postoji predpostavka da se virus u početnoj fazi tamo nastanjuje. 

Pitanje je koliko je nepouzdan rezultat

32 minutes ago, mlatko said:

Pa stavili su u karantin 2-3 regije i sad se svadjaju... kriv-kriv-koježiv

mislim na ozbiljan karantin, milano, torino itd u karantinu, zatvaranje aerodroma, obustavljane turističkih tura itd, kao u wuhanu tamo je dalo rezultate, ovo stavljane desetak sela i ukupno 100k ljudi je smejurija

3 hours ago, Shan Jan said:

Al ti mozda pobije ostala sranja u organizmu pa mu bude lakse da se izbori :)

BTW, neki interni izvori pricaju da ima 7 slucajeva Corone u Kamenici. Navodno nece vlas da objavi. Verovatno 1% verovatnoca da je tacno. 

Bez ljutnje ali stvanro ne vidim poentu u prenošenju informacija za koje sam kažeš da su 1% tačne. 

Tačno, nije ih 7 nego 1. Moj izvor je ćerka glavne sestre na pulmologiji u Kamenici.

Čitam danas da se u laboratorijskom testovima, lijek protiv malarije baziran na kininu (koji nije efikasan protiv malarije) pokazao dobre rezultate. 

Preporučujem vam da napravite zalihe švepsa i džina.  

mislim na ozbiljan karantin, milano, torino itd u karantinu, zatvaranje aerodroma, obustavljane turističkih tura itd, kao u wuhanu tamo je dalo rezultate, ovo stavljane desetak sela i ukupno 100k ljudi je smejurija
Za to treba 1 disciplina i da ne kazem fanatizam koji je u demokratskom drustvu neprimenjiv... Kina je već pretrpela probleme zbog manjka kontaminacije tokom prethodnih epidemija i pokazali su neki vid pomaka u tom pravcu. Ovde u Italiji se već i ovako broje nemali gubitci koji privreda trpi, posebno turizam. ako se nastavi u ovom pravcu nisu nemoguci i nemiri na ulicama. Svako tera vodu na svoj mlin, pere svoje ruke i prebacuje krivicu .

Inace, evo kako funcionise kontrola na aerodromima. slika Italije koja nesto radi na kraju videa

3 minutes ago, borris_ said:

Čitam danas da se u laboratorijskom testovima, lijek protiv malarije baziran na kininu (koji nije efikasan protiv malarije) pokazao dobre rezultate. 

Preporučujem vam da napravite zalihe švepsa i džina.  

I naoružam ose jer će doći ovo što nemaju zalihe švepsa i džina da nam ih otmu.

Ovde u Austriji panika. Isti lik je u pitanju i u hoferu i u sparu (oboje u Insbruku)

https://i.imgur.com/SlhrIlA.jpghttps://i.redd.it/cjlscw6iw3j41.jpg

Ja danas pricao sa likom koji je dosao iz Australije preko Hong Konga. Kaze tanka provera i tamo i ovde u Becu.

Na kraju su sam mu rekao da cu mu dati 200 eur ako ne kaze da smo se sreli.... (spor internet u karantinu)

Edited by bags

images?q=tbn:ANd9GcTsdk00lxLplY84ll_ZVgT