mlatko Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Premijer Konte upao u otvoreni rat sa italijanskim zdravstvenim sistemom, posle optuzbi da je bolnica u Codugno kriva za propagiranje virusa u Lombardiji sad osudjuje koriscenje tampona "za siroke narodne mase" jer to nije potrebno ni korisno. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
gone fishing Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 322 zaražena i 11 mrtvih trenutni bilans u italiji, razmišlaju li žabari o nekom karantinu?
mlatko Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Pa stavili su u karantin 2-3 regije i sad se svadjaju... kriv-kriv-koježivInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
steins Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 10 minutes ago, mlatko said: Premijer Konte upao u otvoreni rat sa italijanskim zdravstvenim sistemom, posle optuzbi da je bolnica u Codugno kriva za propagiranje virusa u Lombardiji sad osudjuje koriscenje tampona "za siroke narodne mase" jer to nije potrebno ni korisno. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk kakav tampon?
mlatko Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 kakav tampon?testovi (nepouzdani) za ovaj virus. stavio sam sinoc link sa wired-a i ima slika, pretpostavljam da je tako nesto. uzimaju uzorak (pozeljno na kucnoj adresi radi kontaminacije) na stapic za usi sa zadnjeg dela jezika/nepca koji se stavlja u gel i salje u labaratoriju. Posle otp. 5 sati zna se rezultat, koji je nepouzdan... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
steins Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 1 minute ago, mlatko said: testovi (nepouzdani) za ovaj virus. stavio sam sinoc link sa wired-a i ima slika, pretpostavljam da je tako nesto. uzimaju uzorak (pozeljno na kucnoj adresi radi kontaminacije) na stapic za usi sa zadnjeg dela jezika/nepca koji se stavlja u gel i salje u labaratoriju. Posle otp. 5 sati zna se rezultat, koji je nepouzdan... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk pa to je bris ždrela. Postoji predpostavka da se virus u početnoj fazi tamo nastanjuje. Pitanje je koliko je nepouzdan rezultat
gone fishing Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 32 minutes ago, mlatko said: Pa stavili su u karantin 2-3 regije i sad se svadjaju... kriv-kriv-koježiv Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk mislim na ozbiljan karantin, milano, torino itd u karantinu, zatvaranje aerodroma, obustavljane turističkih tura itd, kao u wuhanu tamo je dalo rezultate, ovo stavljane desetak sela i ukupno 100k ljudi je smejurija
theanswer Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 3 hours ago, Shan Jan said: Al ti mozda pobije ostala sranja u organizmu pa mu bude lakse da se izbori BTW, neki interni izvori pricaju da ima 7 slucajeva Corone u Kamenici. Navodno nece vlas da objavi. Verovatno 1% verovatnoca da je tacno. Bez ljutnje ali stvanro ne vidim poentu u prenošenju informacija za koje sam kažeš da su 1% tačne.
čekmeže Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Tačno, nije ih 7 nego 1. Moj izvor je ćerka glavne sestre na pulmologiji u Kamenici.
borris_ Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Čitam danas da se u laboratorijskom testovima, lijek protiv malarije baziran na kininu (koji nije efikasan protiv malarije) pokazao dobre rezultate. Preporučujem vam da napravite zalihe švepsa i džina.
mlatko Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 mislim na ozbiljan karantin, milano, torino itd u karantinu, zatvaranje aerodroma, obustavljane turističkih tura itd, kao u wuhanu tamo je dalo rezultate, ovo stavljane desetak sela i ukupno 100k ljudi je smejurijaZa to treba 1 disciplina i da ne kazem fanatizam koji je u demokratskom drustvu neprimenjiv... Kina je već pretrpela probleme zbog manjka kontaminacije tokom prethodnih epidemija i pokazali su neki vid pomaka u tom pravcu. Ovde u Italiji se već i ovako broje nemali gubitci koji privreda trpi, posebno turizam. ako se nastavi u ovom pravcu nisu nemoguci i nemiri na ulicama. Svako tera vodu na svoj mlin, pere svoje ruke i prebacuje krivicu .Inace, evo kako funcionise kontrola na aerodromima. slika Italije koja nesto radi na kraju videa Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
čekmeže Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 3 minutes ago, borris_ said: Čitam danas da se u laboratorijskom testovima, lijek protiv malarije baziran na kininu (koji nije efikasan protiv malarije) pokazao dobre rezultate. Preporučujem vam da napravite zalihe švepsa i džina. I naoružam ose jer će doći ovo što nemaju zalihe švepsa i džina da nam ih otmu.
bags Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Ovde u Austriji panika. Isti lik je u pitanju i u hoferu i u sparu (oboje u Insbruku)
bags Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 (edited) Ja danas pricao sa likom koji je dosao iz Australije preko Hong Konga. Kaze tanka provera i tamo i ovde u Becu. Na kraju su sam mu rekao da cu mu dati 200 eur ako ne kaze da smo se sreli.... (spor internet u karantinu) Edited February 25, 2020 by bags
Recommended Posts