Jumanji Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Nije umro. Seruje se video gde na nekoj konferenciji jedva stoji i preznojava se, i svi kazu da je pozitivan, ovi relevantni izvori. Edit: e da ovaj gore tvit Mos sto je postavio
Aleksija Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 27 minutes ago, Radoye said: Zapravo ovde kod mene kazu strucnjaci da je obrnuto, da nosenje masle povecava ucestalost dodirivanja lica jer je ljudi cesto namestaju i podesavaju... eto ti sad, ima i to logike. valjda bar ne dodirujes nos i usta. svejedno, meni je veci problem sto mi nestaju zalihe maski od ranije - imam bas bas gadnu alergiju na kucnu prasinu i grinje i mogla sam da cistim samo sa maskom, inace crknem od kaslja i nateknem, i pored uredne svakodnevne terapije. jednom sam tako otvorila vrata kuriru post ekspresa, u svojoj uobicajenoj eklekticnoj odevnoj kombinaciji za ciscenje, rascupana i sa maskom. posle je poceo strajk u posti.
Jumanji Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 :( :(Znaju oni mnogo, nalrkas se i svi se razbeze, pa da i nema virusa.
Shan Jan Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Al ti mozda pobije ostala sranja u organizmu pa mu bude lakse da se izbori BTW, neki interni izvori pricaju da ima 7 slucajeva Corone u Kamenici. Navodno nece vlas da objavi. Verovatno 1% verovatnoca da je tacno.
Aleksija Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 16 minutes ago, Jumanji said: Znaju oni mnogo, nalrkas se i svi se razbeze, pa da i nema virusa. cuj razbeze, ujutru u maksiju u redu s penzionerima, odnos konzumenti : apstinenti - 7:2. stipa za oci, uvlaci se u odecu, sliva se na pod, oni nista, caskaju ko na balkonu alpskog sanatorijuma.
vememah Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Od petoro ljudi (deda, baba, otac, majka i dete) iz jednog domaćinstva, samo deda koji je jeo redovno beli luk nije zakačio svinjski grip 2009. https://www.vreme.com/cms/view.php?id=896577
precog Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 1 hour ago, Aleksija said: jednom sam tako otvorila vrata kuriru post ekspresa, u svojoj uobicajenoj eklekticnoj odevnoj kombinaciji za ciscenje, rascupana i sa maskom. posle je poceo strajk u posti.
mlatko Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
borris_ Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Cak su i Olimpijske Igre pod znakom pitanja: Quote Le CIO décidera dans trois mois si les JO de Tokyo auront bien lieu CIO ce donjeti odluku za 3 mjeseca.
Recommended Posts