Jump to content
IGNORED

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Skyhighatrist

Recommended Posts

Posted

1 minute ago, mraki said:

Ali i ovi najzdraviji se mogu zaraziti i biti prenosioci.

Trceci na otvorenom, zaraziti od drugog trkaca? Gde mimoilazenje traje max sekundu, na razdaljini ne manjoj od metar?

Tesko.

Posted
Just now, Djuro said:

Trceci na otvorenom, zaraziti od drugog trkaca? Gde mimoilazenje traje max sekundu, na razdaljini ne manjoj od metar?

Tesko.

Editovah predhodni post, ali ajde ipak ovde.

Ja se slažem sa tobom u teoriji po pitanju vežbanja, aktivnosti. Bilo bi dobro nekako balansirati što zbog mentalnog što zbog fizičkog zdravlja, ali kad se to ostavi pojedincu na savest i računa na zdravu logiku, vidimo da ne izadje na dobro. Vrlo je verovatno da će nekoga i sresti napolju, pozdraviti se itd...

Posted

prica o 300k slucajeva(sto zatvronenih sto otvorenih) sirom sveta je presmesna, radi se o milionu minimum..

bukvalno ne postoji mesto na planeti a da virus ne postoji, a nije se svakako rasirio tako sto je iz wuhana po jedan zarazani kinez bio poslat u svaku od drzava na planeti..

zavrsio je tako sto je neko, preno nekom, pa taj neko tamo nekom i tako dalje, dok od kine nije prekrio ceo svet..

naravno vecina ga nije ni osetila, al je sad pitanje da li je virus muturao i koliko.

Posted

dajte podatke iz italije koliko je testirano za 24h. ili dajte link gde se to prati

Posted (edited)
6 minutes ago, mraki said:

Editovah predhodni post, ali ajde ipak ovde.

Ja se slažem sa tobom u teoriji po pitanju vežbanja, aktivnosti. Bilo bi dobro nekako balansirati što zbog mentalnog što zbog fizičkog zdravlja, ali kad se to ostavi pojedincu na savest i računa na zdravu logiku, vidimo da ne izadje na dobro. Vrlo je verovatno da će nekoga i sresti napolju, pozdraviti se itd...

I ja se slazem sa tobom. Slazem se da treba ici sam, tamo gde nema ljudi, paziti na druge i ne pozdravljati se sa drugima.

I to samo u onim drzava gde je dozvoljeno. 

Edited by Djuro
Posted

ajaoj italija...da li je ovo moguce?

Posted
4 minutes ago, theanswer said:

dajte podatke iz italije koliko je testirano za 24h. ili dajte link gde se to prati

17. mart 148,657 testova

20. mart 206,886 testova 

link

Posted

27-28.000 za 1 dan

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

ok ok, pogresno sam skontao komentar iznad

Posted

Koliko brzzo daju rezultate ti testovi? 

Posted

Italija je pred pucanjem ako uskoro ne krenu mere da daju rezultate i počne da opada broj obolelih. Ko zna koliko samih lekara je obolelo...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Posted

trebalo bi 4-5 sati da bude dovoljno

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
Just now, arheolog1981 said:

Italija je pred pucanjem ako uskoro ne krenu mere da daju rezultate i počne da opada broj obolelih. Ko zna koliko samih lekara je obolelo...

kazu 8% lekara. sad cu da potrazim tacan broj. 

Posted
5 minutes ago, arheolog1981 said:

pre par dana je bio podatak da su u tom momentu imali 2k zarazenog medinckog osoblja, a 10 lekara je izgubilo zivot..