Krošek Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 7 minutes ago, Heaviside said: Naravno da niko ne tvrdi ovo što @steinsučitava da ni po koju cenu ne treba ukidati pravo na trčanje. Čovek nije u stanju da shvati da neko krizira ako je primoran da živi 24/7 kao slina na kauču kao što verovatno on živi. pa ti si se potpuno pronasao u mom postu (makar ga i ne procitao prethodno, nebitno). uh kako sam pronicljiv
Joe D Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 2 minutes ago, dùda said: šta je ovo wash ? drzava washington
steins Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Čoveče, sam si pitao da ti se objasni ta potreba i sad histerišeš. Ma ne histerišem, moja teorija je da se ova planeta ionako napunila ludacima, te me ovo ne.dotiče mnogo.Više ga posmatram kroz prizmu (ne)ozbiljnog shvatanja situacijeПослато са Mi 9T помоћу Тапатока
duda Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 pomislila sam da je washington ali mi nešto bilo čudno, mislim zašto su to izdvojili ?
napadaj Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Just now, dùda said: pomislila sam da je washington ali mi nešto bilo čudno, mislim zašto su to izdvojili ? Ovo neki tip sam vodi, a živi u državi Vašington, pa je izdvojio
mlatko Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 943 novih ozdravili+4821 trenutno pozitivnih (41k )7% pozitivnih na intenzivnoj793 novih preminulih 4821+943+793=6557 ? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
goofs Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 O trcanju https://www.reddit.com/r/LifeProTips/comments/flt64j/lpt_advice_for_extended_time_alone_at_home/
Djuro Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 5 minutes ago, ZerrorR said: Anegdotalni dokaz... Na ličnom primeru. Imas anegdotalni dokaz da je neko, jednom, trceci prosao pored tebe i pri tome huktao/smrcao/pljuvao i izbacivao milione svega i svacega iz sebe? I na osnovu toga si zakljucio da su trkaci opasni po druge? Case closed. Nema dalje.
Lo Zingaro Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 24 minutes ago, BWA said: +1 trcanje je individualni sport/rekreacija. mozes sam trcati na milion lokacija. Zavisi gde ko zivi. Ako je zabrana izaci autom bespotrebno znaci da su trotoari prepuni trkaca koji dahcu jedni na druge (video svojim ocima) Uostalom, 800 mrtvih danas ovde izmedju ostalog zbog takvog gledanja na ozbiljan karantin, nemam sta da objasnjavam.
mraki Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Poenta je da je to teško sprovesti u praksi i držati se pravila. Tako bi mogli reći i za penzionere, nek samo prošetaju ali bez kontakta.
Djuro Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 1 minute ago, mraki said: Poenta je da je to teško sprovesti u praksi i držati se pravila. Tako bi mogli reći i za penzionere, nek samo prošetaju ali bez kontakta. Apsolutno nije isto - jedni su najzdraviji sloj stanovnistva a drugi najslabiji i najosetljiviji.
mraki Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 (edited) Ali i ovi najzdraviji se mogu zaraziti i biti prenosioci. To što će verovatno lakše podneti bolest je druga priča. Edited March 21, 2020 by mraki
ToniAdams Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 kakva divna demonstracija sebicluka i samozivosti, samo napred!
Heaviside Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 16 minutes ago, Krošek said: pa ti si se potpuno pronasao u mom postu (makar ga i ne procitao prethodno, nebitno). uh kako sam pronicljiv Pročitao sam tvoj post i ne da se nisam pronašao u njemu neko uopšte nisam primetio fenomen o kome pišeš. Verovatno živimo u drastično drugačijim okruženjima.
Recommended Posts