Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Featured Replies

au, snarc... da se zaledis od uzasa i tuge.

• Replies 16.6k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @vememah jedan od heroja pandemije.

• Samo da se pohvalim da je ovo moj tim radio 

• dok sve zemlje ne uvedu obaveznu vakcinaciju i dok raspodela vakcina ne bude takva da bogati pomognu siromasnima, nece da se bitnije promeni situacija.   ono što antivakseri i ljudi koji nem

Posted Images

7 minutes ago, SNARC said:

....

Jezivo.

Bože kakva fotka, užas. Na bilborde je treba kačiti, da se budale što vise po kafićima možda ipak zamisle.

Muka mi je od ove fotke. Strasno

1 hour ago, Lancia said:

Jbg, meni bilo bas tuzno kad su objavili smrt njih 50 u starackim domovima u poslednja dva dna u Spaniji, sbakakvih neljudskih komentara ima, ne treba gubiti vreme na to.

Naravno da je tužno. I da je ova slika kamiona sa kovčezima jeziva. Nek su imali i po 100 godina, to su nečiji roditelji, babe, dede.. Odoše pre vremena i to maltene uz good riddance komentare neempatičnih vucibatina koje, izgleda, imaju majku ili oca za bacanje.

1 minute ago, Valkyrie said:

Naravno da je tužno. I da je ova slika kamiona sa kovčezima jeziva. Nek su imali i po 100 godina, to su nečiji roditelji, babe, dede.. Odoše pre vremena i to maltene uz good riddance komentare neempatičnih vucibatina koje, izgleda, imaju majku ili oca za bacanje.

i meni je to najodvratnije od svega. ogavni su mi.

nego, ima jedna stvar koja je malo specificna za srbiju - nije crni humor: kod nas se desava da citave porodice zive od penzije starih roditelja, u istom stanu ili odvojeno, ali uz znacajnu pomoc. ne znam koliko procenat srbije se zapravo izdrzava od penzija. 

:jerry:

1 hour ago, Aleksija said:

ali ne mnogo mrtvih, je li tako?

Po broju mrtvih kasne 19 dana za Italijom, a po broju registrovanih slučajeva 6 dana. Reklo bi se da Nemci puno više testiranjem hvataju i blaže slučajeve.

2 hours ago, Lancia said:

gubitkom cula za ukus i miris. Lekari jos nisu sigurni da se cula vracaju.

Pa mi onda skoro da zivimo onaj film The Perfect Sense (Eva Green, Ewan McGregor). 

^^Italija nije daleko da prebaci Čajnu...

Ono što teši u ovim teškim trenucima je to što imamo sposobno rukovodstvo :isuse: (ovo je za Australiju, ali bi se moglo primeniti skoro bilo gde...)

drustvo iz peterburga poslalo. kazu da im je mnogo dobra ova kriza. jeste smesno i simpa ovo sa rolnom, samo su mi previse druzeljubivi u doba korone. 

Bs4fAHB.jpg