Jump to content
IGNORED

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Skyhighatrist

Recommended Posts

Posted

au, snarc... da se zaledis od uzasa i tuge.

Posted
7 minutes ago, SNARC said:

....

Jezivo.

Posted

Bože kakva fotka, užas. Na bilborde je treba kačiti, da se budale što vise po kafićima možda ipak zamisle.

Posted
1 hour ago, Lancia said:

Jbg, meni bilo bas tuzno kad su objavili smrt njih 50 u starackim domovima u poslednja dva dna u Spaniji, sbakakvih neljudskih komentara ima, ne treba gubiti vreme na to.

Naravno da je tužno. I da je ova slika kamiona sa kovčezima jeziva. Nek su imali i po 100 godina, to su nečiji roditelji, babe, dede.. Odoše pre vremena i to maltene uz good riddance komentare neempatičnih vucibatina koje, izgleda, imaju majku ili oca za bacanje.

Posted
1 minute ago, Valkyrie said:

Naravno da je tužno. I da je ova slika kamiona sa kovčezima jeziva. Nek su imali i po 100 godina, to su nečiji roditelji, babe, dede.. Odoše pre vremena i to maltene uz good riddance komentare neempatičnih vucibatina koje, izgleda, imaju majku ili oca za bacanje.

i meni je to najodvratnije od svega. ogavni su mi.

nego, ima jedna stvar koja je malo specificna za srbiju - nije crni humor: kod nas se desava da citave porodice zive od penzije starih roditelja, u istom stanu ili odvojeno, ali uz znacajnu pomoc. ne znam koliko procenat srbije se zapravo izdrzava od penzija. 

Posted
1 hour ago, Aleksija said:

ali ne mnogo mrtvih, je li tako?

Po broju mrtvih kasne 19 dana za Italijom, a po broju registrovanih slučajeva 6 dana. Reklo bi se da Nemci puno više testiranjem hvataju i blaže slučajeve.

Posted
2 hours ago, Lancia said:

gubitkom cula za ukus i miris. Lekari jos nisu sigurni da se cula vracaju.

Pa mi onda skoro da zivimo onaj film The Perfect Sense (Eva Green, Ewan McGregor). 

Posted

^^Italija nije daleko da prebaci Čajnu...

Posted

Ono što teši u ovim teškim trenucima je to što imamo sposobno rukovodstvo :isuse: (ovo je za Australiju, ali bi se moglo primeniti skoro bilo gde...)

Posted

drustvo iz peterburga poslalo. kazu da im je mnogo dobra ova kriza. jeste smesno i simpa ovo sa rolnom, samo su mi previse druzeljubivi u doba korone. 

Bs4fAHB.jpg