duda Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 1 minute ago, Spirit said: I naravno kao domaći specijalitet, tabloidi spekulišu o zarazenom umesto da se informacije objavlju na sajtu specijalno napravljenom za informacije te prirode Zar ne bi trebalo da se objavi kuda se dotični kretao i u koje vreme otprilike ?
Anonymous Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 10 minutes ago, dùda said: Đetići su to Eno u nekim novinama ona budaletina Nestorović priča kako geni štite Srbe od corone Mogao bi neko tog idiota da uhapsi konačno.
duda Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 da neko ovo pošalje nestoriviću ? https://twitter.com/Lidija_Kojic/status/1236963232411156480
vememah Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 55 minutes ago, Kampokei said: U odnosu na broj stanovnika, Švajcarska i Norveška su takođe jako pogođene. A Island više i od Italije.
vememah Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 14 minutes ago, dùda said: da neko ovo pošalje nestoriviću ? https://twitter.com/Lidija_Kojic/status/1236963232411156480 Celo gostovanje, dosta je zanimljivo.
theanswer Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 3 hours ago, vememah said: Baš se čudim. pa jedino je čudno što se vi čudite da kontrola na granici može da zaustavi širenje virusa
kud u maglu Simoviću Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 predrag popović, sinonim za proverenu informaciju
Tsai Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 http://rs.n1info.com/Svet/a576420/Francuski-ministar-kulture-testiran-pozitivno-na-koronavirus.html
Anonymous Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 Quote Novinar Milan Vukelić je nedugo po povratku sa Tajlanda dobio temperaturu, a dilemu šta da radi pokušao je da reši telefonskim pozivom. "Broj u Batutu nisam mogao da dobijem iz nebrojeno mnogo puta, a onda sam pozvao broj određen za putnike iz Kine i objasnio im da sam došao s Tajlanda, a onda su mi rekli: 'Ako vam se poveća temperatura, idite u Dom zdravlja', i onda sam ja, imajući u vidu činjenicu da sam čitao dosta o tome - preporuka zapravo glasi da se ne ide u dom zdravlja, na šta su mi lakonski odgovorili: 'To je sve organizovano, ne brinite, biće sve u redu'. Dakle, spremni da me puste među penzionere i ljude koji čekaju u redu u lokalnom domu zdravlja", ističe Vukelić. Epidemiolog Zoran Radovanović poručuje upravo suprotno. "Osnovna poruka je da ako imate simptome, došli ste iz žarišta ili ste bili u kontaktu sa nekim ko je zaražem, ne šetate okolo, da ne zaražavate ostale ljude po prepunim čekaonicama, nego telefonom pozivite Zavod za javno zdravlje", izričit je on. Tačno sam znao da se na te telefone niko neće javljati.
mlatko Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 negde sam danas natrčao da su talijanci po hitnom postupku kupili 100k respiratora ovih dana100.000 MASKI su podeljene... Oko 5.000 kreveta intenzivne nege ima u celoj Italiji, civilna zastita i vojska može da "sklope" još max. toliko... Par stotina respiratora su danas distribuisani uglavnom u Lombardiji (iako se kaze da se potrebe mere u hiljadama). Naruceno je par hiljada CPAP maski/kaciga itd. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Skyhighatrist Posted March 10, 2020 Author Posted March 10, 2020 Why are Korea’s Covid-19 death rates so low? Ne zajebavaju se Koreanci (Korejci?) ni malo, jes ih usro Šinčeonji, al' bolje od ovog mislim da ne može niko.
Redoran Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 9 hours ago, JozoMujica said: Pa cekaj, jel obustavlja ili ce biti redukovani ili ce ici redovno? Nisam dobro napisao. Ovo što je redukovano su letovi iz Beograda za Milano (Rim ostaje redovan). Letovi iz Niša se obustavljaju.
Recommended Posts