renne Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Hm, meni moji Rumuni nisu još otkazali, stoji mi da idem u sredu, jutarnjim letom za Bukurešt... Ćemo vidimo, meni se baš ne ide, ali, kontam da će avion biti prazan, staviću rukavice, pa kako bude... Čudno jbt
Boza_zvani_Pub Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 5 minutes ago, lo zingaro said: 10% na intenzivnu, 40% potrebna bolnicka nega, ostalo lezi luci. Ovih 40% nephodni aparati za disanje. Trajanje lecenja ovih koji su morali u bolnicu oko 3 nedelje 40% zarazenih treba aparate??? Ja mislio 5, max 10%. Pa mi (Srbija) smo ugasili na vec na 500 zarazenih ako ne i na manje!
vememah Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 12 minutes ago, Boza_zvani_Pub said: Zar nisu rekli 20%, a 5% na intenzivnu? To je statistika iz Kine, čiji je prosečan stanovnik 8 godina mlađi od prosečnog Italijana.
ZerrorR Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 E, koliko je vremena prošlo izmedju 1 i drugog slučaja korone u Srbiji?
duda Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 9 minutes ago, lo zingaro said: 10% na intenzivnu, 40% potrebna bolnicka nega, ostalo lezi luci. Ovih 40% nephodni aparati za disanje. Trajanje lecenja ovih koji su morali u bolnicu oko 3 nedelje Pa kako ? Šta je onda intenzivna (10%) ako 40% nije , a potrebni aparati ?
steins Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Izraelci su uradili pravu stvar pošto je sada očigledno da su aerodromi leglo zaraze i da nema više pogodjenih područja.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Boza_zvani_Pub Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 7 minutes ago, ZerrorR said: E, koliko je vremena prošlo izmedju 1 i drugog slučaja korone u Srbiji? 3.5 dana
steins Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 E, koliko je vremena prošlo izmedju 1 i drugog slučaja korone u Srbiji? Nebitno. Nisu povezaniПослато са Mi 9T помоћу Тапатока
Tolaa Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Ovo za Izrael, brat putovao tamo u petak, danas se vratio. Kad su ulazili u Izrael, niko ih nista nije pitao, nikakva posebna kontrola. Italijane, Nemce, Francuze i Spance su vratili kuci, ostali usli bez problema. Danas se vratio za BG preko Istanbula, nigde im nisu merili temperaturu niti ih ista pitali.
kud u maglu Simoviću Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 (edited) da li su nešto detaljnije opisali šta se tačno podrazumeva pod stavljanjem u karantin cele zemlje zabrana kretanja(policijski čas)? ok ovo za manifestacije, škole etc... e sad našao U zemlji su zabranjena javna okupljanja, a građani će se moći kretati samo na posao, iz zdravstvenih razloga ili u hitnim slučajevima. Dodao je da su ove mjere, koje će stupiti na stagu u utorak, način da se od virusa odbrani najranjiviji sloj stanovništva. Do sada su ove restrikcije bile na snazi u pojedinim regijama. Javni prevoz će ostati u funkciji Edited March 9, 2020 by kud u maglu Simoviću
Lo Zingaro Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 19 minutes ago, dùda said: Pa kako ? Šta je onda intenzivna (10%) ako 40% nije , a potrebni aparati ? Nije neophodna intenzivna za aparat za disanje. Imaju one scafandre koji pomazu pri disanju dok lezis u normalnom odelenju.
Boza_zvani_Pub Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 (edited) U senci Italije danas je “napredovala” i Spanija. 555 novih slucajeva samo danas i sada ukupno imaju 1229! :( Edited March 9, 2020 by Boza_zvani_Pub
Lezilebovich Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 25 minutes ago, Boza_zvani_Pub said: 40% zarazenih treba aparate??? Ja mislio 5, max 10%. Pa mi (Srbija) smo ugasili na vec na 500 zarazenih ako ne i na manje! to je od onih koji su imali dovoljno jake simptome da odu kod doktora. postoji li informacija (mada ne znam kako bi postojala) koliko ljudi zahvati coronu i ima manje probleme i ne javi se uopšte u bolnicu ?
Lo Zingaro Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: da li su nešto detaljnije opisali šta se tačno podrazumeva pod stavljanjem u karantin cele zemlje zabrana kretanja(policijski čas)? ok ovo za manifestacije, škole etc... Kretanje kuca posao I nabavka namirnica. Nista vise. Poceli su da zaystavljaju random automobile konacno. Jedino je glupo da su restorani I kafici otvoteni do 6 ali sad su stvarno ispraznili.
Kampokei Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 44 minutes ago, vememah said: Očekujte slično u Nemačkoj, Francuskoj, Španiji i Britaniji kad za desetak dana dođu na sadašnji italijanski broj zaraženih na milion stanovnika. U odnosu na broj stanovnika, Švajcarska i Norveška su takođe jako pogođene.
Recommended Posts