March 9, 20205 yr Grci našli lek: Quote Vladika je vernicima preporučio u govoru u jednom manastiru: "Potrudite se da nađete bocu, napunite je Svetom vodicom i ne bojte se, ako vam je malo, dobićete još. Koristite je tako što ćete je prskati po sebi, sipati u usta i po rukama, a ako se bojite da ćete se zaraziti i razboleti, pritom ponavljajte: 'Gospode Isuse Hriste, smiluj se meni!'. To je večni i neuništiv lek: Sveta vodica".
March 9, 20205 yr Verovatno je offtopic ali pominje se korona u textu http://rs.n1info.com/Vesti/a576354/U-kragujevackom-Klinickom-centru-preminuo-pacijent-od-sezonskog-gripa.html
March 9, 20205 yr Sad najavili film epicentar, sutra u 8 na drugom kanalu RTS. To je izgleda film državne kineske televizije o situaciji u wuhanu. Nisam sigurna da želim to da gledam jer sam već u najavi filma videla da su Kinezi preduzeli čuda Mi možemo samo da se molimo.
March 9, 20205 yr Covjek je otrcao da polumaratona u jednoj sedmici. Organizam je sigurno bio oslabljen.
March 9, 20205 yr 3 minutes ago, dùda said: Sad najavili film epicentar, sutra u 8 na drugom kanalu RTS. To je izgleda film državne kineske televizije o situaciji u wuhanu. Jeste. Evo ga ceo film. Edited March 9, 20205 yr by vememah
March 9, 20205 yr I šta sad treba da zaključim, da će svi koji se razbole a ne trče maraton proći gore od njega? Zašto ga ne stavi u kontekst godišta premunlih u Italiji, a to je 99 posto preko 60?