garmonbozia Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-51806551 Otkazana St Patricks parada.
ZerrorR Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 (edited) Malo matematike u intermecu. Edited March 9, 2020 by ZerrorR
Anonymous Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Grci našli lek: Quote Vladika je vernicima preporučio u govoru u jednom manastiru: "Potrudite se da nađete bocu, napunite je Svetom vodicom i ne bojte se, ako vam je malo, dobićete još. Koristite je tako što ćete je prskati po sebi, sipati u usta i po rukama, a ako se bojite da ćete se zaraziti i razboleti, pritom ponavljajte: 'Gospode Isuse Hriste, smiluj se meni!'. To je večni i neuništiv lek: Sveta vodica".
Далибор Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Verovatno je offtopic ali pominje se korona u textu http://rs.n1info.com/Vesti/a576354/U-kragujevackom-Klinickom-centru-preminuo-pacijent-od-sezonskog-gripa.html
duda Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Sad najavili film epicentar, sutra u 8 na drugom kanalu RTS. To je izgleda film državne kineske televizije o situaciji u wuhanu. Nisam sigurna da želim to da gledam jer sam već u najavi filma videla da su Kinezi preduzeli čuda Mi možemo samo da se molimo.
borris_ Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Covjek je otrcao da polumaratona u jednoj sedmici. Organizam je sigurno bio oslabljen.
vememah Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 (edited) 3 minutes ago, dùda said: Sad najavili film epicentar, sutra u 8 na drugom kanalu RTS. To je izgleda film državne kineske televizije o situaciji u wuhanu. Jeste. Evo ga ceo film. Edited March 9, 2020 by vememah
čekmeže Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 I šta sad treba da zaključim, da će svi koji se razbole a ne trče maraton proći gore od njega? Zašto ga ne stavi u kontekst godišta premunlih u Italiji, a to je 99 posto preko 60?
Tsai Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Svi veci filmski festivali se redom otkazuju... Kan je pod znakom pitanja
Recommended Posts