January 15, 20205 yr i? smederevci su slavili vučića kada im je doveo kineze. tražili su, dobili su. neka preduzmu nešto. moj stav je bio, kada sam saznao koliko je država davala da pokrije gubitke železare, da je zakatanči a tih 5000 u železari časti sa 10 - 15000 € da rade nešto pametnije.
January 15, 20205 yr ja se sa tim slazem. dokle god se ljudi ne bune, nije im lose. ne znam kako da drugacije objasnim kurcobolju uprkos prelako dostupnim informacijama, koliko god to ruzno zvucalo. zato se pobise oko crkvene imovine.
January 15, 20205 yr ja se sa tim slazem. dokle god se ljudi ne bune, nije im lose. ne znam kako da drugacije objasnim kurcobolju uprkos prelako dostupnim informacijama, koliko god to ruzno zvucalo. zato se pobise oko crkvene imovine.takodje. zao mi maloletnih. ali jebiga, dok gore svetinje!sent from bubamoto
January 15, 20205 yr 1 hour ago, darling said: preporucila nam dziberka da se najedemo kolaca. pa odlicno! ovo je ozbiljan naslov?
January 15, 20205 yr 47 minutes ago, djordje geprat said: moj stav je bio, kada sam saznao koliko je država davala da pokrije gubitke železare, da je zakatanči a tih 5000 u železari časti sa 10 - 15000 € da rade nešto pametnije. Kakvi sad gubici? Pa to je bila najjača železara u svijet kad je Vučić postavio stručni menadžment. Doduše, ostalo nejasno zašto su je kasnije tako uspešnu prepustili Kinezima. Što se grejanja domaćinstava tiče, mogli bi za početak da smanje ili ukinu cenu priključka na gas, pa da tamo gde postoji gasovod u što je moguće većoj meri pređu na taj vid grejanja. Edited January 15, 20205 yr by mraki
January 15, 20205 yr Hoce li neko proglasiti vanredno stanje zbog ovoga. Nesto. Sent from my STF-L09 using Tapatalk
January 15, 20205 yr Nisam ni sumnjao da će se sistemski problem minimizirati i krivica prebaciti na individualna domaćinstva i vozače automobila. So sns.
January 15, 20205 yr 12 minutes ago, extragluv said: Hoce li neko proglasiti vanredno stanje zbog ovoga. Nesto. Sent from my STF-L09 using Tapatalk Neko? Nema ovde nikog.
January 15, 20205 yr Ovaj mastermajnd je inace koliko citam bio u prosloj vladi gradski sekretar za zastitu zivotne sredine ili tako nesto, dakle 12 godinica.
January 15, 20205 yr treba ih sve ubaciti u dimnjak zelezare. kakva govna cinicna svi do jednog. i kurave opozicione sto ignorisu sve ovo.