January 15, 20205 yr Revizori koji rade u železari i Boru kaže da se od toga što Kinezi (ne) rade nećemo oporaviti decenijama.
January 15, 20205 yr Bitno je da smo Železaru i RTB uvalili Kinezima, jer BDP. Očigledno se trošak devastiranja životne sredine ne ubacuje u formulu koja računa bruto domaći proizvod. A kada su ljudi iz Bora histerisali zbog stanja vazduha u Boru, niko nije reagovao, ni od nadležnih, ni od javnosti.
January 15, 20205 yr A Rada ono beše samohrana majka ? A ume da čuva profesionalni integritet. I onda se kvazi novinari vade na žene i sitnu decu I da, Trivan ljiga ljigava Edited January 15, 20205 yr by dùda
January 15, 20205 yr pa ima i pricha da se ni gasprom ne pretrze od ekologije, ali da ni ne mora. sent from bubamoto
January 15, 20205 yr 3 hours ago, keitel said: U TENT A i B i Kostolac B su uložene nerealne pare, tipa milijardu evra za 10 godina i tamo su trenutno najmoderniji i najbolji sistemi za filtraciju, denitrifikaciju i odsumporavanje bukvalno bilo gde. ti sistemi za odsumporavanje postoje, ali ne rade. i jeste sigurno toliko ulozeno, a od toga je sigurno bar pola pokradeno. to bi sigurno bila jedna od vecih afera ako bi neko istrazio. a posebno je ludilo taj prevoz uglja iz kostolca za kolubaru. kamion, brod, voz...a i tu neka firma/e lepo zaradjuje. bauwesen ili tako nesto slicno se zove.
January 15, 20205 yr ne znam da li je neko kacio ovaj link, ali bi trebalo da je informativno. znam samo da je prilicno grozno (bar za nas srecnike sa standardom) http://www.amskv.sepa.gov.rs/mob/index.php
January 15, 20205 yr trivan reče da su odgovorne lokalne samouprave. podpredsednik valjeva reče da je najveći zagađivač valjeva "krušik" koji je u nadležnosti vulinovog ministarstva.
January 15, 20205 yr Ovako je (bilo pre dve-tri godine) i u neposrednoj okolini TentB, samo je boja siva umesto crvene.Iskreno, radio sam neku "ekološku" emisiju u naselju oko Železare, davno bilo mislim da su ameri bili tamo. I bukvalno isto ovako bilo, sve crvenkasto, po kolima, krovovima... ... Shiit has hit the fan...
January 15, 20205 yr Quote ZAVRŠEN HITAN SASTANAK U VLADI Ana Brnabić najavila rigoroznu kontrolu, građanima upućen apel: Pređite na centralno grejanje! preporucila nam dziberka da se najedemo kolaca.
January 15, 20205 yr Naš prezidente se proslavio (opet) meprejebivom izjavom o uzročno-posledičnoj vezi standarda i zagađenja. Eno je (izjavu) neki Bosanac okarakterisao kao nenormalnu . Bio je čovek pristojan .
January 15, 20205 yr I naravno začinjeno cinizmom "aman nam toliko dobro da nam je vazduh najveći problem" Pa idiote, vazduh je uvijek problem broj jedan, bez BDP i međunarodnog ugleda se može, a disati se mora