Jump to content
IGNORED

Zagađenje vazduha

Ravanelli

Recommended Posts

Posted

3357CB82-3A38-41B1-9E5E-A67F883DC2FE.thumb.jpeg.a17751d0a9d7d61c6ac826971d1ab299.jpeg

mislio sam da je halucinacija

Posted

Stigli Vrscani i doneli vam malo vetra..

Uzivaj narode beogracki..nece dugo :)

Posted

Duni, vjetre, malo preko jetre...

Posted

znachi dishi nasilu!

sent from bubamoto

Posted
1 hour ago, Filozof manijak said:

Duni, vjetre, malo preko jetre...

tooo

Posted

Idem u petosatnu setnju da se natankujem

Posted
1 minute ago, InvisibleLight said:

Idem u petosatnu setnju da se natankujem

++

Ja planiram da odem u setnju po sirem centru, tipa od Tasa do Kalemegdana, pa da radim vise uvece. Uspevam nekako da se koncentrisem sad, jos dva sata pa odoh.

Posted

ok, kada dune vetar a mi konacno prodisemo, sta se desava sa tim oduvanim pm cesticama? kuda idu? kome ostaju? 

u paradajzu i kukuruzu, pretpostavljam?

Posted
14 minutes ago, pacey defender said:

ok, kada dune vetar a mi konacno prodisemo, sta se desava sa tim oduvanim pm cesticama? kuda idu? kome ostaju? 

u paradajzu i kukuruzu, pretpostavljam?

Ustasama, munjama i Milogorcima :s_c::s_d::ss1:

Posted

Jedan deo apsorbuje i ocisti vegetacija, drugi deo ce ostati u atmosferi i uticati na globalnu promenu klime, treci deo ce nam se vratiti u vidu kiselih kisa, pa ce zagaditi zemljiste i vodu itd

CO2 i slicni gasovi su "normalni" produkti zive planete, u smislu da su proizvedeni od strane zivih bica, mora, okeana itd.
I planeta ima taj fini sistem da moze da obradi "svoje" i sve OK.

Problem nastane kad se tu dodaju produkti industrije. E to je taj visak za koji nema mesta da bude obradjen i pravi frku s klimom itd.

Posted

Kad smo kod toga, dobro zezanje u smederevu. Sve je crveno bogte

Posted

jbm li ti sunce o.O

zgrozen sam.. mislim, svi znamo da je tako itd, ali kad vidis ovakve slike i klipove, nije ti dobro :S

Posted

jeste, ali isto kao shto oni ne mogu da uchine nishta neposredno za beograd, gde izvor nije vidljiv a mi se zalimo da nas ne razumeju ni nashi ni tudji, ovo takodje oni moraju da (pochnu da) reshavaju sami jer jm je pred nosom i vidi se. mora smederevo da bude ozbiljno na ulici i da mi znamo za to. i da se jebeno trese drzava zbog toga. ako ne, onda stvarno ne znam :unsure:

tamo smo verovatno opet na samom pochetku ideja o radnichkim pravima, znachi lepo xvii vek, josh fale deca u predionicama, pa polako :isuse:

sent from bubamoto