December 21, 2025Dec 21 sutra od podneva bi trebao da počne neki vetar da duva pa će se proluftirati, valjdalink sa insta ti otvara i profil, pa izbriši ako nećeš se ofiraš @Shan Jan
December 21, 2025Dec 21 meni je danas bas pakao, da upalim sibicu na balkonu cini mi se da bi se vazduh zapalio, toliko je zagadjeno. jedva cekam kosavu.
January 20Jan 20 važila u Srbiji mogli bi konstatovati da je u toku prvih 19 dana u ovoj godini, SVAKOG dana bila prekoračena ta granična vrednost te je ispunjavanjem tog kriterijuma zadovoljen uslov da se vazduh već danas, za celu 2026. godinu može proglasiti zagađenim u 8 mesta.Već sutra će ih biti duplo više.https://x.com/djnlkc/status/2013518230342484375 Edited January 20Jan 20 by vememah
January 24Jan 24 Не пратим баш учестало али не памтим овако лош ваздух у западној Европи, углавном је ово слика за Балкан и околину. Тренутно је ироније ли у Бг-у океј.
January 25Jan 25 @johan nagel Ja isto povremeno pratim i u pravu si, ni ja se ne sećam ovako loših vrednosti. Obično kod mene bude 30-40, sad 104.
March 3Mar 3 Raspad sistema od zagadjenja u BGu. Nikad mi nije ovaj moj preciscivac ovoliko pokazivao (86 necega, obicno ide do 35 kad je zagadjeno, eventualno 50 kad je katastrofa). Napolju smogcina, moze nozem da se sece.
April 8Apr 8 Da li je bilo koji od preciscivaca vazduha na trzistu pogodan za smanjenje koncentracije polena ili samo neki odredjeni dolaze u obzir?
April 8Apr 8 1 minute ago, Paul Gompitz said:Da li je bilo koji od preciscivaca vazduha na trzistu pogodan za smanjenje koncentracije polena ili samo neki odredjeni dolaze u obzir?pa trebalo bi da radi posao svi koji imaju pm10 filter, a to bi trebalo da je vecina. e sad karakteristike uredjaja i ucinkovitost je druga prica.