January 24, 20205 yr 1 hour ago, Ros said: opet januarska nedelja pre podne, novak igra AO. skoro nista lepse ne postoji +1 Osim, možda, ako je subota i posle tenisa krene jurnjava niz Streif
January 24, 20205 yr Pobedice deda Izneće ga na aparatima [emoji54] -1 sta imate vi protiv Osake Meni ona deluje skroz fake. Sent from my SM-N950F using no brains...
January 24, 20205 yr 12 minutes ago, Cash said: Neda se deda Mozda i izvuce ovo, ali nece daleko sa ovakvom igrom...
January 24, 20205 yr -1 sta imate vi protiv Osake Meni ona skroz oke, bas zato sto je tako drugacija, a i lepo igra, kada igra.Recimo Kori -Koko (valjda je tako zovu) me nervira malo, deluje da je na nekim steroidima [emoji849] Jeee kad domaci navijaci navijaju vise za dedu...cccc kuda ide ovaj svet.E moj Milmane a sve je bilo u tvojim rukama...
January 24, 20205 yr Just now, Jumanji said: Jeee kad domaci navijaci navijaju vise za dedu...cccc kuda ide ovaj svet. E moj Milmane a sve je bilo u tvojim rukama... Baš sam to pomislila malopre. A da je tu onaj kreten Kirijos , onda bi navijali ko ludi. Još uvek je sve u njegovim rukama, vodi z TB sa 2:0
January 24, 20205 yr Milan kida jbt. I to u tb u petom vs deda, kad je najbitnije. Svaka mu čast. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk