January 3, 20205 yr Kakvi su likovi, pola ih bankrotira pola zavrsi na steroidima cim prodje karijera.
January 3, 20205 yr @Feindouno Dok vas Fei ne podrzi ne priznajem temu. Uostalom sto bi rekao Radisha - neka vam tata otvori klubove i forume pa otvarajte teme koje zelite...
January 3, 20205 yr Author 4 minutes ago, radisa said: Moze ovako naslov teme? A glupo je bas tako, sta znam.. pre bih pisao ovde o Holmsu, Foxu i Barnsu, nego o Guduricu, Jokicu i Bobiju... Zamislio sam ga kao temu o Sakramentu, ovako...bas i ne bih pisao na istoj..
January 3, 20205 yr 3 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: A glupo je bas tako, sta znam.. pre bih pisao ovde o Holmsu, Foxu i Barnsu, nego o Guduricu, Jokicu i Bobiju... Zamislio sam ga kao temu o Sakramentu, ovako...bas i ne bih pisao na istoj.. A ovako?
January 3, 20205 yr "kraljevi i ostali nasi" dovoljno neutralno da mozes svaku budalo odjebati da nema veze sa kingsima dovoljno dobro nama a ti vidi sta ces kad ti se namenski vrati sa robije i vidi takav naslov