Ratamahatta Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Kakvi su likovi, pola ih bankrotira pola zavrsi na steroidima cim prodje karijera.
MiddleClass Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 @Feindouno Dok vas Fei ne podrzi ne priznajem temu. Uostalom sto bi rekao Radisha - neka vam tata otvori klubove i forume pa otvarajte teme koje zelite...
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted January 3, 2020 Author Posted January 3, 2020 4 minutes ago, radisa said: Moze ovako naslov teme? A glupo je bas tako, sta znam.. pre bih pisao ovde o Holmsu, Foxu i Barnsu, nego o Guduricu, Jokicu i Bobiju... Zamislio sam ga kao temu o Sakramentu, ovako...bas i ne bih pisao na istoj..
radisa Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 3 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: A glupo je bas tako, sta znam.. pre bih pisao ovde o Holmsu, Foxu i Barnsu, nego o Guduricu, Jokicu i Bobiju... Zamislio sam ga kao temu o Sakramentu, ovako...bas i ne bih pisao na istoj.. A ovako?
pbg12345 Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 "kraljevi i ostali nasi" dovoljno neutralno da mozes svaku budalo odjebati da nema veze sa kingsima dovoljno dobro nama a ti vidi sta ces kad ti se namenski vrati sa robije i vidi takav naslov
pbg12345 Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 kao sto sam to vec vise puta rekao: coek si radisa, nema ti ravnog hvala
pbg12345 Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 42 minutes ago, Mos said: Gde sad da pisem o Jokilencetu na reprezentaciji
Recommended Posts