Ros Posted January 9, 2020 Author Posted January 9, 2020 1 hour ago, Jumanji said: Znala sam da je Medvedev prsotina, ali bas ovolika da je... nisam. prsotina je novi no. 4, pa ti vidi
Arkadija Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Kecmanovic je ubedljivo razbio Fucovica, sa 6:2, 6:0.
mlatko Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Miomir isto obecavao i jos obecava... dobro 7 godina je mladji a ima dobre brojke. Nadam se (bar) 1-2 drugoj nedelji na GS-ima ove godineInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Iako Oze-Alijasim, skraceno Feliks [emoji4]nije bio na svom nivou, imao mnogo gresaka, Duci je bio i vise nego odlican [emoji41] Poceo Noksi.
Jumanji Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 (edited) 13 hours ago, Ros said: prsotina je novi no. 4, pa ti vidi Bogami za ono ponadanje zaslizio ladno diskvalifikaciju. Samo sam cekala kada ce Lajanija da zvekne po glavi onim reketom. To sto je 4. svaka vast, ne menja cinjenicu da je psiho. Edited January 10, 2020 by Jumanji
Mil@n Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Nolo slab, sa osnovne udara osetno slabije, on ako malo ne pusti ruku i ne počne da udara tu lopticu ko čovek, frka mi je i za još 1 GS do kraja karijere, kamoli više njih.Pogotovu sad kada ga se očigledno više niko ne boji i ne skida gaće u svlačionici. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
Jumanji Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 prsotina je novi no. 4, pa ti vidi [emoji4] Bogami za ono ponadanje zaslizio ladno diskvalifikaciju. Samo sam cekala kada ce Lajanija da zvekne po glavi onim reketom. To sto je 4. svaka vast, ne menja cinjenicu da je psiho. (FACEPALM) Bogami za ono ponasanje zasluzio ladno diskvalifikaciju. Samo sam cekala kada ce Lajanija da zvekne po glavi onim reketom. To sto je sa tom pobedom postao 4. svaka cast, ne menja cinjenicu da je psiho.
Jumanji Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Nolo slab, sa osnovne udara osetno slabije, on ako malo ne pusti ruku i ne počne da udara tu lopticu ko čovek, frka mi je i za još 1 GS do kraja karijere, kamoli više njih.Pogotovu sad kada ga se očigledno više niko ne boji i ne skida gaće u svlačionici. Sent from my EVR-L29 using TapatalkIhh njega se niko odavno ne boji i ne skida gace, jos od pre povrede lakta.Bice to bolje, polako [emoji6]Kako grize kad igra za SRB svaka cast!Kakav mec! [emoji173]
Ros Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 1 hour ago, Jumanji said: (FACEPALM) Bogami za ono ponasanje zasluzio ladno diskvalifikaciju. Samo sam cekala kada ce Lajanija da zvekne po glavi onim reketom. To sto je sa tom pobedom postao 4. svaka cast, ne menja cinjenicu da je psiho. apsolutno se slažem sa tobom da je psiho
mlatko Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Znala sam da je Medvedev prsotina, ali bas ovolika da je... nisam. Bogami za ono ponadanje zaslizio ladno diskvalifikaciju. Samo sam cekala kada ce Lajanija da zvekne po glavi onim reketom. To sto je 4. svaka vast, ne menja cinjenicu da je psiho.+2 sinoc video... prosle godine je uspevao dobro da kontrolise i kanalise taj svoj "visak" energije, ali ovo mu ga ne obecava Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Uhvatila malo jutros dublove. Troicki i Čačić lagano do pobede. Lep tenis je bio. Nadam se da će popodne biti repriza singlova.
Ros Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 b92 jos nije objavio vest da smo prosli u polufinale
Cash Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 33 minutes ago, Arkadija said: Uhvatila malo jutros dublove. Troicki i Čačić lagano do pobede. Lep tenis je bio. Nadam se da će popodne biti repriza singlova. Ti ladno gledaš reprize. Ja to ne mogu
Recommended Posts