Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tenis 2020.

Featured Replies

Neće se oporaviti do AO!

• Replies 2.6k
  • Views 156.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @Jumanjiukratko, ni Sv Aranđel nije pomogao?   Načelno se slažem sa tvojim viđenjem. Novak je sinoć dobio pitanje da li je svestan da 5 godina već nije osvojio završni turnir, a on odgo

• @Ras prvo tvoje pitanje upuceno meni ne razumem. Nesto na njegov ili moj racun?? A ako svetac vec pomaze u bilo cemu, nek mu pomogne da bude zdrav pre svega, a za ostalo ce morati ipak sam da se potr

• @dùda Kakkav je ovo znak koji sam dobila od tebe? Cemu to sluzi i kavi su to brojevi pored nasih imena?

Posted Images

Bravo Rafa nis' ne daj !

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

• 2 weeks later...

Teniski fanovi sretna vam nova 2020 :kralj:

šta je ovo ATP Cup?

Ukinuta je ona mesovita egzibicija Hopman kup, kojia se igrala pocetkom godine u Australiji, a uveden ovaj reprezentativni ATP koji se boduje. Mislim da max poena koji moze da se osvoji u singlu je 750.

Igraju 24 zemlje podeljene u 4 grupe, u 3 grada.

Nasi igraju prvo sa Juznoafrickom Republikom u subotu u 8:30 (SK1), a u nasoj grupi su jos Francuzi i Cile.

Taj Hopman kup je žestoko sranje bio, hvala milom bogu da ga nema više.

2 hours ago, Jumanji said:

Ukinuta je ona mesovita egzibicija Hopman kup, kojia se igrala pocetkom godine u Australiji, a uveden ovaj reprezentativni ATP koji se boduje. Mislim da max poena koji moze da se osvoji u singlu je 750.

Igraju 24 zemlje podeljene u 4 grupe, u 3 grada.

Nasi igraju prvo sa Juznoafrickom Republikom u subotu u 8:30 (SK1), a u nasoj grupi su jos Francuzi i Cile.

u suštini, izbacili su žene iz Hopman kupa? svašta

Nije samo to. Ono je bila egzibicija, vuae zezanje, sada se boduje, igraju 24 reprezentacije, ovde su i mnogo veci novci nego u DC, termin svima vise odgovara nego vec pomenuti DC u novembru...itd

Jedna od najboljih stvari koju sam video sa Hopman kupa su zaljubljeni Mirka i Rodžer.

Nasi poceli u Brizbejnu. Sad igra Duci Lajović. Već je izgubio prvi set, a ne verujem da išta može da uradi i u drugom.

Menj je highlight njegov dres. Svi , ali svi su u reprezentativnim bojama, crvena majca i beli šorc, a Duci je u plavozelenoj šarenoj majici i plavom šorcu.:D

1 hour ago, Arkadija said:

Nasi poceli u Brizbejnu. Sad igra Duci Lajović. Već je izgubio prvi set, a ne verujem da išta može da uradi i u drugom.

:laugh::hail:

Pobedi Duci rutinski :zeka:

Meni uopšte nuje problem da ovako prognoziram. :cool:

Đovak počne super pa usere motku