Ros Posted January 7, 2020 Author Posted January 7, 2020 medvedev bi lako mogao da preskoci tima i da bude 4-i nosilac na AO
Arkadija Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Čitam da su naši i Cileance pobedili ,takoreći rutinski. I Duci i Novak sa po 2:0
nahbar Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Ocekivao sam da Novak dobije postedu. Verovatno nema fizickih problema, a i procenio je da mu trebaju mecevi. Izgubili smo dubl (Troicki, Cacic).
Ras Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Isto sam mislio da će preskočiti, obzirom da je rezultat za nas bio nebitan. No, igračima se računaju i ovi bodovi. Odgledao sam skraćeni snimak Kirjos - Cicipas i zaista je bio odličan meč. Osim rezultatske neizvesnosti, gde je svaki set rešilo tri poena na jednu, ili drugu stranu, intenzitet meča izvanredan, obilje dobrih poena, razorni udarci, servisi, svega par BL i bez brejkova u čitavom meču (ukoliko nešto nisam prevideo), sa po 16-20 vinera za svakog od igrača po setu i jednocifrenim brojem UE, odlično kretanje i odbrane. Kirjos je nalazio vremena i da se zabavi, ali i da smešno fula u par navrata. Cici je bio prilično nervozan, posebno besan nakon izgubljenog prvog seta kada je mlatio reketom u želji da ga polomi i gotovo udario oca. Moguće da je dodatno iznerviran bio i zbog neke povrede koja ga je mučila tokom meča.
Ros Posted January 8, 2020 Author Posted January 8, 2020 hrvati resili da ispadnu. cilic izgubio od pelle, a borna gubi od svarcmana. ko pobedi u mecu ide dalje. nama najverovatnije izlaze kanadjani na megdan
Ros Posted January 8, 2020 Author Posted January 8, 2020 dobili argentinci i prvi su u grupi. idu na rusiju. hrvati moraju dobiti dubl u kom slucaju su najbolji drugi, a belgija druga najbolja i ide na nas. ako hrvati izgube dubl onda ispadaju a nama dolazi kanada
Arkadija Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 (edited) U ostalim vestima treba spomenuti da je Kecmanović odigrao odličan meč u Dohi protiv Conge. Prvi set je dobio u taj brejku, drugi sa 6:1. Sutra sa Fučovićem. Edited January 8, 2020 by Arkadija
Jumanji Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Bas uzbudljivo bilo na mecevima Australija-VB (pogotovu Evans- De Minor i dubl), prosli kenguri u PF. Svidja mi se ovaj ATP Kup. Dinamicno neizvesno, igraci naprzeni, daju max, publike u Australiji bogami za svakog tamo ima, ucestvuju vrlo aktivno bas kao na DC, odicna priprema svima za AO, super, super, super, (za)ziveo zauvek!
Ras Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Očekivao sam da DeMinor dobije Evansa, ali se desilo obrnuto, pa je AUS morala da traži prolaz na teži način - preko GB dubla. Žao mi je što nisam bio u prilici da ispratim taj meč. SF najverovatnije protiv Španije je spektakl u najavi. Mislim da će RUS proći ARG, a neizvesno će biti nama u meču sa Kanadom. Verujem da imamo veće šanse u oba singla, dok je dubl neizvestan. Šapovalov do sada nije bio problem za Đokovića, ali ovde igra u odličnoj formi.
Jumanji Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Znala sam da je Medvedev prsotina, ali bas ovolika da je... nisam.
Recommended Posts