Jump to content
IGNORED

Tenis 2020.

Ros

Recommended Posts

Posted

najvece je sranje sto ce stajati zvezdica pored rekorda broja nedelja na prvom mestu, videcete

Posted

I sto je mogao da uzme jos par GS, na ATP kupu i AO delovao je kao u piku. 

Posted

najbolje onda da se restartuje u martu 2021. na indijan velsu sve, pa da nije ne moze da se buni dal je legitimno il ne.

ovako ako uzme us open a niko ne igra bice zvezdica i pored tog us opena

Posted

ima li zvezdica pored federerovih gs-ova dok nisu rafa i novak stasali? ili kad novak nije igrao 2017-e?

neka zvezdice i neka je pored novakovog imena

Posted
25 minutes ago, Tsai said:

najvece je sranje sto ce stajati zvezdica pored rekorda broja nedelja na prvom mestu, videcete

Koliko se sećam, ovo se ne računa u sabiranje?

Posted

ne racuna se, ali ce biti svakako.. nije to to, korona, dvogodisnji renking, pola se nije igralo... blabl kenj ser

Posted
15 minutes ago, Ros said:

ima li zvezdica pored federerovih gs-ova dok nisu rafa i novak stasali? ili kad novak nije igrao 2017-e?

neka zvezdice i neka je pored novakovog imena

u tom periodu se neometano igrao tenis, ne mogu bas da se porede.

naravno, samo nek uzima on GSove, zabole i mene za zvezdice, al mnogo bi lepse bilo da jednostavno odere 2021. godinu a da se sad ne zajebavaju sa US openom na kom nece igrati pola najboljih igraca

Posted

Ako US opena i bude uopšte

Posted

Ni Rim nije potvrđen, fudbal Italija-Bosna početkom septembra npr se priča da treba da se igra na neutralnom terenu.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Ako vec insistiraju, nek stavi Rim u Pariz, ko sto je Sinsisati u NYC

Posted
Ako vec insistiraju, nek stavi Rim u Pariz, ko sto je Sinsisati u NYC
Može, ili neki MC... da se nastavi simbolično gde se stalo. USO "umesto" IW-Miami pa MC-RG

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Nastavak teniske sezone: 100 drama u mesec dana, na svaku litru po tri coveka, sedam kamenova

Posted

Sto jbg? Ovo je do jaja :lolol: jedino mesto na kom je Nadal mogo da se uzme bodove

• +1 1
  • Haha 1