August 3, 20204 yr najvece je sranje sto ce stajati zvezdica pored rekorda broja nedelja na prvom mestu, videcete
August 3, 20204 yr najbolje onda da se restartuje u martu 2021. na indijan velsu sve, pa da nije ne moze da se buni dal je legitimno il ne. ovako ako uzme us open a niko ne igra bice zvezdica i pored tog us opena
August 3, 20204 yr Author ima li zvezdica pored federerovih gs-ova dok nisu rafa i novak stasali? ili kad novak nije igrao 2017-e? neka zvezdice i neka je pored novakovog imena
August 3, 20204 yr 25 minutes ago, Tsai said: najvece je sranje sto ce stajati zvezdica pored rekorda broja nedelja na prvom mestu, videcete Koliko se sećam, ovo se ne računa u sabiranje?
August 3, 20204 yr ne racuna se, ali ce biti svakako.. nije to to, korona, dvogodisnji renking, pola se nije igralo... blabl kenj ser
August 3, 20204 yr 15 minutes ago, Ros said: ima li zvezdica pored federerovih gs-ova dok nisu rafa i novak stasali? ili kad novak nije igrao 2017-e? neka zvezdice i neka je pored novakovog imena u tom periodu se neometano igrao tenis, ne mogu bas da se porede. naravno, samo nek uzima on GSove, zabole i mene za zvezdice, al mnogo bi lepse bilo da jednostavno odere 2021. godinu a da se sad ne zajebavaju sa US openom na kom nece igrati pola najboljih igraca
August 3, 20204 yr Ni Rim nije potvrđen, fudbal Italija-Bosna početkom septembra npr se priča da treba da se igra na neutralnom terenu.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
August 3, 20204 yr Ako vec insistiraju, nek stavi Rim u Pariz, ko sto je Sinsisati u NYCMože, ili neki MC... da se nastavi simbolično gde se stalo. USO "umesto" IW-Miami pa MC-RGInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
August 3, 20204 yr Nastavak teniske sezone: 100 drama u mesec dana, na svaku litru po tri coveka, sedam kamenova