Jumanji Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Ma to je on. Najgore sto je pljuvao po terenu, a nisam cula da ga je sudija opomenuo, s obzirom na to da je bio haos.
Arkadija Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 1 minute ago, Ras said: Važno je da su Lajoviću preneli tvoj post - opet! kao što rekoh, uopšte mi nije teško.
Jumanji Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Zalio se Noki na kraju na veliku vlagu, kaze jedna od gorih pod kojom je igrao, inace ok sve. Prvi servis nije bas slusao, malo losije ulazio, ali drugi sljakao.
Arkadija Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Gledam ja. Viktor da je ovako igrai vecinu svoje karijete bio bi medju prvih 20 na svetu. Inace odlican mec. Francuska klupa navija ko huligani na fudbalskoj utakmici trece lige.
Cash Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 U trecoj ligi nema huligana,tamo dolaze pristojni ljudi
duda Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 bravo majstori nisam imala vremena da gledam, ali svaka čast kad su pobedili francuski dubl
duda Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Just now, Ras said: Trocki streptomicin za FRA reprezentaciju. ahahah, tačno
Ras Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Gledao samo TB drugog i STB, ali bez zezanja je Viktor povukao do pobede - odigrao neke spektakularne udarce i skoro akrobatske voleje.
mlatko Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 S kim dalje? Kostur? Drugi od drugoplasiranih, 10.01 kako sad izgleda moze biti JA ili neka Belgija/Bugarska...? Australija se isto kvalifikovala i ima prednost jer 1/4 igra u cetvrtak (polufunala su u subotu, finale u nedelju...) ali i spanci su im u polovini Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts