January 6, 20205 yr Ma to je on. Najgore sto je pljuvao po terenu, a nisam cula da ga je sudija opomenuo, s obzirom na to da je bio haos.
January 6, 20205 yr 1 minute ago, Ras said: Važno je da su Lajoviću preneli tvoj post - opet! kao što rekoh, uopšte mi nije teško.
January 6, 20205 yr Zalio se Noki na kraju na veliku vlagu, kaze jedna od gorih pod kojom je igrao, inace ok sve. Prvi servis nije bas slusao, malo losije ulazio, ali drugi sljakao.
January 6, 20205 yr Gledam ja. Viktor da je ovako igrai vecinu svoje karijete bio bi medju prvih 20 na svetu. Inace odlican mec. Francuska klupa navija ko huligani na fudbalskoj utakmici trece lige.
January 6, 20205 yr bravo majstori nisam imala vremena da gledam, ali svaka čast kad su pobedili francuski dubl
January 6, 20205 yr Gledao samo TB drugog i STB, ali bez zezanja je Viktor povukao do pobede - odigrao neke spektakularne udarce i skoro akrobatske voleje.
January 6, 20205 yr S kim dalje? Kostur? Drugi od drugoplasiranih, 10.01 kako sad izgleda moze biti JA ili neka Belgija/Bugarska...? Australija se isto kvalifikovala i ima prednost jer 1/4 igra u cetvrtak (polufunala su u subotu, finale u nedelju...) ali i spanci su im u polovini Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk