Jump to content
IGNORED

Tenis 2020.

Ros

Recommended Posts

Posted

Ili vrućine ?

Al' jbg vruće će biti i u Melburnu.

A u onom videu gde je odgovarao na pitanja, hvali se izdržljivošću zbog ishrane :D

Posted

Nije u mecu nesto bitno vrucina uticala, mada je kazu vlaga nesnosna, ono sto Novaku zapravo smeta najvise.
Pa muci se da intezitetom, prvi mec, dize formu, bazicne kondicione su valjda pri kraju... videcemo ubrzoo.

Posted

Prilično je interesantno ovo takmičenje. Uhvatila sam par zanimljivih mečeva i čini mi se da niko ne otaljava posao, sem Zvereva, koji je ovde zalutao.

Posted

Bilo je zanimljivo i ono u Madridu, ali je došlo u vreme kada su svi već siti svega.

Ovde u dva dana Shapo dobije Cicija, da bi sutradan izgubio od DeMinora. Borna dobio Thiema u 3, Novak i Anderson su baš tukli onu lopticu.

Biće zanimljivo videti naše protiv Francuza, pošto im je (Francuzima) dubl unapred upisan.

Posted
9 hours ago, Arkadija said:

Prilično je interesantno ovo takmičenje. Uhvatila sam par zanimljivih mečeva i čini mi se da niko ne otaljava posao, sem Zvereva, koji je ovde zalutao.

Zverev na svaki turnir zaluta :lolol:

Posted

Ovde će dublovi da odlučuju, najverovatnije.

Posted

Hahahaha Simon [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Posted

koj je bolid per. polomi reket kojim je igrao, a onda vadi novi iz torbe i njega lomi, zatim baca sve flašice po terenu. nadam se da ga je sudija kaznio( nemam ton na poslu).

Posted

Važno je da su Lajoviću preneli tvoj post - opet!