Jump to content
IGNORED

Tenis 2020.

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

Meni logicnije da ne diraju bodove. Ovako "kaznjavaju" one koji su prosle godine odigrali dobro. Bez veze.

Edited by Nesh
Posted

Ovo ce dovesti do nenadanih tumbanja na listi sto za posledicu ima povoljniji/nepovoljniji zreb za neke naredne turnire. Kada je u pitanju ATP lista i bodovanje, nema logike da se zadrzavaju neki bodovi osvojeni prosle godine za ranking i plasman u 2020.

Posted

Jbt sad Marca objavla da vrlo verovatno otkazuju Majami, Monte Carlo i Rim jbt

Posted

Inace, turnir je otkazan dan pred pocetak, sto je onako vrlo profesionalno od strane organizatora i ATPa.

Sta su ocekivali, da ce korona da se samoubije za pet dana?

Posted

A igraće se turniri u Marakešu, Madridu i Eštorilu? 

Posted

ne zna jos niko nista. samo nagadjaju

Posted
5 hours ago, Nesh said:

Meni logicnije da ne diraju bodove. Ovako "kaznjavaju" one koji su prosle godine odigrali dobro. Bez veze.

Ti bodovi bi svakako bili skinuti

Posted

OK, hvala, nisam neki poznavalac sistema bodovanja i vezecih pravila, samo sam glasno razmisljao. :)

Posted
15 hours ago, Nesh said:

OK, hvala, nisam neki poznavalac sistema bodovanja i vezecih pravila, samo sam glasno razmisljao. :)

Nisi jedini, meni to ima logike, da se ne diraju bodovi sa turnira koji je otkazan i da se racunaju do tog turnira, naredne godine.

Lajovic misli isto

“Realno, treba da ostanu bodovi koji su bili od prošle godine. Šta si uradio prethodne sezone, to treba da ti ostane, to je moje mišljenje i to je najlogičnije rešenje”, smatra Duci i dodaje u šali: “Pogotovo u Monte Karlu (igrao finale)”.

Posted

Pa ne znam bas, na kraju 2020 su u debeloj prednosti oni koji su npr tih par turnira dobro odigrali 2019, sto bas nije fer