Grandilof Posted December 21, 2019 Posted December 21, 2019 Bravo Rafa nis' ne daj !Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Arkadija Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 Niko da postavi ovu majstoriju Novaka Đokovića https://www.youtube.com/watch?time_continue=36&v=YmDNPd4o-Dk&feature=emb_title
Jumanji Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 Ukinuta je ona mesovita egzibicija Hopman kup, kojia se igrala pocetkom godine u Australiji, a uveden ovaj reprezentativni ATP koji se boduje. Mislim da max poena koji moze da se osvoji u singlu je 750. Igraju 24 zemlje podeljene u 4 grupe, u 3 grada.Nasi igraju prvo sa Juznoafrickom Republikom u subotu u 8:30 (SK1), a u nasoj grupi su jos Francuzi i Cile.
Mil@n Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 Taj Hopman kup je žestoko sranje bio, hvala milom bogu da ga nema više.
levi Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 2 hours ago, Jumanji said: Ukinuta je ona mesovita egzibicija Hopman kup, kojia se igrala pocetkom godine u Australiji, a uveden ovaj reprezentativni ATP koji se boduje. Mislim da max poena koji moze da se osvoji u singlu je 750. Igraju 24 zemlje podeljene u 4 grupe, u 3 grada. Nasi igraju prvo sa Juznoafrickom Republikom u subotu u 8:30 (SK1), a u nasoj grupi su jos Francuzi i Cile. u suštini, izbacili su žene iz Hopman kupa? svašta
Jumanji Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Nije samo to. Ono je bila egzibicija, vuae zezanje, sada se boduje, igraju 24 reprezentacije, ovde su i mnogo veci novci nego u DC, termin svima vise odgovara nego vec pomenuti DC u novembru...itd
Ras Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Jedna od najboljih stvari koju sam video sa Hopman kupa su zaljubljeni Mirka i Rodžer.
Arkadija Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Nasi poceli u Brizbejnu. Sad igra Duci Lajović. Već je izgubio prvi set, a ne verujem da išta može da uradi i u drugom. Menj je highlight njegov dres. Svi , ali svi su u reprezentativnim bojama, crvena majca i beli šorc, a Duci je u plavozelenoj šarenoj majici i plavom šorcu.
Cash Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 1 hour ago, Arkadija said: Nasi poceli u Brizbejnu. Sad igra Duci Lajović. Već je izgubio prvi set, a ne verujem da išta može da uradi i u drugom.
Arkadija Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Meni uopšte nuje problem da ovako prognoziram.
Recommended Posts