Jump to content
IGNORED

Tenis 2020.

Ros

Recommended Posts

Posted

Bravo Rafa nis' ne daj !

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

• 2 weeks later...
Posted

Ukinuta je ona mesovita egzibicija Hopman kup, kojia se igrala pocetkom godine u Australiji, a uveden ovaj reprezentativni ATP koji se boduje. Mislim da max poena koji moze da se osvoji u singlu je 750.

Igraju 24 zemlje podeljene u 4 grupe, u 3 grada.

Nasi igraju prvo sa Juznoafrickom Republikom u subotu u 8:30 (SK1), a u nasoj grupi su jos Francuzi i Cile.

Posted

Taj Hopman kup je žestoko sranje bio, hvala milom bogu da ga nema više.

Posted
2 hours ago, Jumanji said:

Ukinuta je ona mesovita egzibicija Hopman kup, kojia se igrala pocetkom godine u Australiji, a uveden ovaj reprezentativni ATP koji se boduje. Mislim da max poena koji moze da se osvoji u singlu je 750.

Igraju 24 zemlje podeljene u 4 grupe, u 3 grada.

Nasi igraju prvo sa Juznoafrickom Republikom u subotu u 8:30 (SK1), a u nasoj grupi su jos Francuzi i Cile.

u suštini, izbacili su žene iz Hopman kupa? svašta

Posted

Nije samo to. Ono je bila egzibicija, vuae zezanje, sada se boduje, igraju 24 reprezentacije, ovde su i mnogo veci novci nego u DC, termin svima vise odgovara nego vec pomenuti DC u novembru...itd

Posted

Jedna od najboljih stvari koju sam video sa Hopman kupa su zaljubljeni Mirka i Rodžer.

Posted

Nasi poceli u Brizbejnu. Sad igra Duci Lajović. Već je izgubio prvi set, a ne verujem da išta može da uradi i u drugom.

Menj je highlight njegov dres. Svi , ali svi su u reprezentativnim bojama, crvena majca i beli šorc, a Duci je u plavozelenoj šarenoj majici i plavom šorcu.:D

Posted
1 hour ago, Arkadija said:

Nasi poceli u Brizbejnu. Sad igra Duci Lajović. Već je izgubio prvi set, a ne verujem da išta može da uradi i u drugom.

:laugh::hail:

Posted

Meni uopšte nuje problem da ovako prognoziram. :cool: