December 22, 20195 yr Niko da postavi ovu majstoriju Novaka Đokovića https://www.youtube.com/watch?time_continue=36&v=YmDNPd4o-Dk&feature=emb_title
January 2, 20205 yr Ukinuta je ona mesovita egzibicija Hopman kup, kojia se igrala pocetkom godine u Australiji, a uveden ovaj reprezentativni ATP koji se boduje. Mislim da max poena koji moze da se osvoji u singlu je 750. Igraju 24 zemlje podeljene u 4 grupe, u 3 grada.Nasi igraju prvo sa Juznoafrickom Republikom u subotu u 8:30 (SK1), a u nasoj grupi su jos Francuzi i Cile.
January 2, 20205 yr 2 hours ago, Jumanji said: Ukinuta je ona mesovita egzibicija Hopman kup, kojia se igrala pocetkom godine u Australiji, a uveden ovaj reprezentativni ATP koji se boduje. Mislim da max poena koji moze da se osvoji u singlu je 750. Igraju 24 zemlje podeljene u 4 grupe, u 3 grada. Nasi igraju prvo sa Juznoafrickom Republikom u subotu u 8:30 (SK1), a u nasoj grupi su jos Francuzi i Cile. u suštini, izbacili su žene iz Hopman kupa? svašta
January 3, 20205 yr Nije samo to. Ono je bila egzibicija, vuae zezanje, sada se boduje, igraju 24 reprezentacije, ovde su i mnogo veci novci nego u DC, termin svima vise odgovara nego vec pomenuti DC u novembru...itd
January 3, 20205 yr Jedna od najboljih stvari koju sam video sa Hopman kupa su zaljubljeni Mirka i Rodžer.
January 4, 20205 yr Nasi poceli u Brizbejnu. Sad igra Duci Lajović. Već je izgubio prvi set, a ne verujem da išta može da uradi i u drugom. Menj je highlight njegov dres. Svi , ali svi su u reprezentativnim bojama, crvena majca i beli šorc, a Duci je u plavozelenoj šarenoj majici i plavom šorcu.
January 4, 20205 yr 1 hour ago, Arkadija said: Nasi poceli u Brizbejnu. Sad igra Duci Lajović. Već je izgubio prvi set, a ne verujem da išta može da uradi i u drugom.