Jump to content
IGNORED

Tenis 2020.

Ros

Recommended Posts

Posted

Sori!

Ja sam na prethodnoj strani zajahao na talasu prizivanja kiše na RG i navlačenju krova i uključio faktor žreba, što je uobičajena tema kada su u pitanju zakulisne radnje u tenisu.

Možda je trebalo da dodam i neki smajli?

Odmah nakon AO sve projekcije Novakovih navijača prirodno se tiču RG, a atmosfera počela da podseća na prošlogodišnju, kada je baš bila euforična. Moram da priznam da je to prošlogodišnje SF RG jedno od mojih težih navijačkih iskustava.

Posted
31 minutes ago, Ras said:

Sori!

mislim da ne treba da se izvinjavaš

to je ono što fanovi rade

a novakovi još i ponajmanje

ko se vrti po teniskim forumima, to razume jako dobro 

Posted

Vidi, vidi, i Djere u 1/2 turnira 250 u Cordobi. Nisam ga zapazio na LS i pomislio ispao a on 4. nosilac pa odigrao (prvo) kolo manje... Ceka ga domacin Schwarzman, 1. nosilac

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
16 minutes ago, mlatko said:

Vidi, vidi, i Djere u 1/2 turnira 250 u Cordobi. Nisam ga zapazio na LS i pomislio ispao a on 4. nosilac pa odigrao (prvo) kolo manje... Ceka ga domacin Schwarzman, 1. nosilac

Pa ni ja u pocetku, zato jer je igrao posle ponoci kao zadnji mec, i nocas ce. 

Posted
Sori!
Ja sam na prethodnoj strani zajahao na talasu prizivanja kiše na RG i navlačenju krova i uključio faktor žreba, što je uobičajena tema kada su u pitanju zakulisne radnje u tenisu.
Odmah nakon AO sve projekcije Novakovih navijača prirodno se tiču RG, a atmosfera počela da podseća na prošlogodišnju, kada je baš bila euforična. Moram da priznam da je to prošlogodišnje SF RG jedno od mojih težih navijačkih iskustava.
A sve OK. Nego rano je za euforiju. Mnogo je četiri meseca.
Posted

Monfis dobio na misice RB prvog, sace duh Tipse dudje iz boxa u Filipa da vidimo jedan preokret

Posted

Monfis dobio na misice RB prvog, sace duh Tipse dudje iz boxa u Filipa da vidimo jedan preokret

Posted

dupli

Posted
1 hour ago, Jozef K. said:
6 hours ago, Ras said:
Sori!

A sve OK. Nego rano je za euforiju. Mnogo je četiri meseca.

Cuj rano. Sad bih potpisao da me zamrznu i odmrznu na dan pocetka RG

Posted
Krov radi (al je ruzan..), ali nema jos uvek nocnih sesija, tek od sledece.

Ovo se podrazumeva, ma kakva opcija. 
Ako se ovo podrazumevano kojim slučajem ne dogodi, hoćete li reći nešto tipa 'možda ipak previše kenjamo i tražimo zavere i tamo gde ih nema'?

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Posted

Djere se pokrenuo i melje Schwarzmana 5:0 u drugom, prvi izgubio 6:1. Treci ce biti interesantan ako Diego uspe da pruzi otpor uopste

Posted
4 hours ago, renne said:

Đovak prijavio i MC

Za svaki slucaj. Mislim da ce igrati samo ako bude rano ispadao na ova dva betona u USA.