Tsai Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 8 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Ah...obrni okreni ne valja. Problem je što mu prilično padaju šanse protiv Tima u tim uslovima u kojim mu rastu šanse protiv Rafe. Pa onda je reseno. Rafa dobije Tima posle 8 sati i 45 minuta u SF i padne kisha u nedelju
Jean-Luc Picard Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 8 minutes ago, Tsai said: Pa onda je reseno. Rafa dobije Tima posle 8 sati i 45 minuta u SF i padne kisha u nedelju I meni je to palo na pamet, ali... 14 minutes ago, Ras said: Da bacimo neku kintu da će Tim i Novak biti u istoj polovini žreba?
harper lee Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Daleko je do Pariza, videcemo u kakvoj formi ce biti igraci do tada. Kako sada stvari stoje zaista izgleda da ce to ko ce igrati s Dominikom u polufinalu odluciti finale ali Pariz je tek tamo za cetiri meseca.
W.F.C. Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Krajinovic prosao u polufinale Monpeljea, ima na Areni zavrsnica turnira.
mlatko Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Super gura, prosle godine ga je izbacio Berdih 1/4f. Verovatno Monfis sledeci, bice tesko ali ne i nemoguceInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Čutura Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 jel nece od ove godine da bude krov na satrijeu?
Jumanji Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Krov radi (al je ruzan..), ali nema jos uvek nocnih sesija, tek od sledece. Da bacimo neku kintu da će Tim i Novak biti u istoj polovini žreba? Ili to čak nije ni opcija u kladionicama?Ovo se podrazumeva, ma kakva opcija.
Ras Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Plus će Novak igrati isključivo na Lenglen. Prati li neko zbivanja u Africi?
borris_ Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 (edited) 3 hours ago, Jumanji said: Krov radi (al je ruzan..), ali nema jos uvek nocnih sesija, tek od sledece. Ovo se podrazumeva, ma kakva opcija. Nema noćnih sesija ove godine ali meč koji počne prije mraka, završnice se pod reflektorima već ove godine. Edited February 7, 2020 by borris_
Jumanji Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Naravno, zato su i postavljeni reflektori.Ne prarim bromance, ali opet svakakvo smece dodje do mene...Bljaaak! [emoji16][emoji16]
Jozef K. Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Znači na AO bude SF između RN i DT, ali Nolofanovi već znaju da će na RG, DT ići na Novaka. Leptejebo.
Ras Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Gde ti je smisao za humor? 30 minutes ago, Jozef K. said: Leptejebo.
Jozef K. Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Ako je neki skriveni humor ili jinx, OK, ali mi nije tako zvučalo, pa sam zato i pisao.
Recommended Posts