Jump to content
IGNORED

Tenis 2020.

Ros

Recommended Posts

Posted

Bilo u min bukvalno, a steta, fakin korona, sad bi pisali hvalospeve i peli se svima po glavi [emoji3][emoji3]

Posted

Otkazan ATP kup, bice da je i matematicki dedin rekord cao zdravo sad

Posted (edited)
5 minutes ago, Tsai said:

Otkazan ATP kup, bice da je i matematicki dedin rekord cao zdravo sad

mislim da nije jos, ali bi nadal morao osim AO da osvoji jos bar jedan od 250 turnira pre AO, i neki od turnira posle, a novak nista. na ATP kupu je nadal teoretski mogao da nadoknadi nekih 400 poena.

zanimljiva je situacija u nedelji od 22. februara jer se u isto vreme igraju dubai (gde novak ne moze nista da osvoji) i akapulko (gde nadal ne moze nista da osvoji). ako bi novak igrao akapulko, a nadal dubai, ne znam da li bi onda mogli da zarade po neki poen?

Edited by Ros
Posted

U 9 imam meč u kanteru protiv ekipe Ducija Lajovića, javiću ishod. :D

• Haha 2
Posted
18 minutes ago, Mil@n said:

U 9 imam meč u kanteru protiv ekipe Ducija Lajovića, javiću ishod. :D

Daj stream! :D

Posted

Tesna pobeda moje ekipe od 2-1 u mapama, imali su nekog lika koji je ubijao kao nenormalan, svi smo mislili da čituje, ali na kraju, iskustvo je prevagnulo. Duci je posustao pod pritiskom, kao i u tenisu. :D

Pardon za offtopic. 

• +1 1
  • Haha 2
Posted

nismo jos nikad otvarali topik u novembru.

uvek oko svetog nikole. u posno vreme, da bude mrsna godina :D

Posted

Take it easy -.-
Nema jos nikakvog plana i programa, da ne trcimo mnogo pred rudu (citaj: ne baksuziramo dodatno).

Posted

Vec je posno vreme, a u sustini mi uvek postimo na ovim prostorima uz povremene trenutke radosti... Otvorite kad i prosli put.