Jump to content
IGNORED

Tenis 2020.

Ros

Recommended Posts

Meni tih ljudi (gastosa) najvise zao. Treninge gledali, cekali da ga uslikaju iz daleka. Ja kad god sam ga uzivo gledala, davao je sve od sebe, igrao i povredjen, a ne znam sta bih da je imao ovakvo izdanje nekad. Ok je imati los dan, ali uradis nesto bar radi utiska, pa izgubis izgubis, big deal.
Plus mu je glupa izjava, jebe se njemu on ce da kaze sta mu je na umu pa crknite svi -.- Oh boy!

4 minutes ago, Jumanji said:

Meni tih ljudi (gastisa) najvise zao. Treninge gledali, cekali da ga uslikaju iz daleka. Ja kad god sam ga uzivo gledala, davao je sve od sebe, igrao i povredjen, a ne znam sta bih da je imao ovakvo izdanje nekad. Ok je imati los dan, ali uradis nesto bar radi utiska, pa izgubis izgubis, big deal.
Plus mu je glupa izjava, jebe se njemu on ce da kaze sta mu je na umu pa crknite svi -.- Oh boy!

Opa bato fish_h4h.gif

11 minutes ago, mlatko said:

ali ajde nije kraj sveta, koliko su Rafa i Rođa gubili ovako? Noletu se ne prašta ništa ni na jednoj podlozi...

i to još u ova turbolentna vremena za sve

Za Rafu ne bih rekla da je ijedan meč u karijeri odigrao ovako. On, bre, uvek izgleda i igra kao da mu je svaki poen najbitniji na svetu. Ovo što je danas Nole prikazao je statiranje u kukuruzu.

U jednom momentu su prikazali neku porodicu sa malim detetom i našom zastavom, onako ozareni, došli da vide polubožanstvo, a dobili ono, baš mi ih je bilo žao.

Šta je glupo u izjavi, zamisli da je spomenuo Amfilohija kao razlog :isuse:

Posle meča piitaš se šta se desilo, da li je povreda. šta li...čovek izašao na konf. rekao zdrav sam (:thumbsup:), došao sam da postanem yearendno1, postao sam (:thumbsup:), idemo dalje.

On ima dva cilja, da osvoji najviše GSa i da provede najviše nedelja kao no1.  Starenje mu nikako ne pomaže. Pogledajte tabelu koliko su imali najstariji osvajači GS. U njegovim godianama to je vrlo probrano društvo. On ne može preostalu energiju da troši na turnir 500 u Beču. To je kao kad u fudbalu izvedeš drugi tim za nebitnu utakmicu, samo ovde je 1 čovek pa ne može drugi da izađe umesto njega, ali može da izađe drugačiji on.

• +1 2
10 minutes ago, Arkadija said:

Za Rafu ne bih rekla da je ijedan meč u karijeri odigrao ovako. On, bre, uvek izgleda i igra kao da mu je svaki poen najbitniji na svetu. Ovo što je danas Nole prikazao je statiranje u kukuruzu.

U jednom momentu su prikazali neku porodicu sa malim detetom i našom zastavom, onako ozareni, došli da vide polubožanstvo, a dobili ono, baš mi ih je bilo žao.

Molim vas, zasto se stalno gura podebljani narativ kada nije istinut?

Jednom stvoriti jednu vrstu imidza ne cini ga konstantnim. paralela su recimo stariji nba kosarkasi koji su dobivali minute cisto na reputaciju iako njihova igra na terenu, nkad vec godinama, nije opravdala te minute na ustrb mladjima. navijaci bi se radovali kad bi im pristigao u njihov volejni klbu takav igrac koji u zenitu karijere zivi na rep dok neke stvari ne bi bile jasne svima osima ziheraskim i tvrdoglavim nba trenerima; i tako bi ti igraci produzili karijeru za 3-4 godine na cistu bivsu slavu (od pre-analytics doba uglavnom).

Edited by vise lisica manje krpelja

Evo, funboys su mu vec nasli opravdanje. Nema veze sto se ispišao po njihovim glavicama.

Opravdali su mu i antivax, i grljenje drveca, i bosonogo tabananje po tunelima, i hvatanje sunca po piramidama, i pepeimaza i slanje ljubavi - pa gde nece mokrenje po njima.

• +1 1
17 minutes ago, čekmeže said:

Šta je glupo u izjavi, zamisli da je spomenuo Amfilohija kao razlog :isuse:

Posle meča piitaš se šta se desilo, da li je povreda. šta li...čovek izašao na konf. rekao zdrav sam (:thumbsup:), došao sam da postanem yearendno1, postao sam (:thumbsup:), idemo dalje.

On ima dva cilja, da osvoji najviše GSa i da provede najviše nedelja kao no1.  Starenje mu nikako ne pomaže. Pogledajte tabelu koliko su imali najstariji osvajači GS. U njegovim godianama to je vrlo probrano društvo. On ne može preostalu energiju da troši na turnir 500 u Beču. To je kao kad u fudbalu izvedeš drugi tim za nebitnu utakmicu, samo ovde je 1 čovek pa ne može drugi da izađe umesto njega, ali može da izađe drugačiji on.

Koju energiju? Nije se igralo pola godine i naredni turnir je za 10 dana :lolol:

12 minutes ago, vise lisica manje krpelja said:

Molim vas, zasto se stalno gura podebljani narativ kada nije istinut?

Jednom stvoriti jednu vrstu imidza ne cini ga konstantnim. paralela su recimo stariji nba kosarkasi koji su dobivali minute cisto na reputaciju iako njihova igra na terenu, nkad vec godinama, nije opravdala te minute na ustrb mladjima. navijaci bi se radovali kad bi im pristigao u njihov volejni klbu takav igrac koji u zenitu karijere zivi na rep dok neke stvari ne bi bile jasne svima osima ziheraskim i tvrdoglavim nba trenerima; i tako bi ti igraci produzili karijeru za 3-4 godine na cistu bivsu slavu (od pre-analytics doba uglavnom).

Porediš babe i žabe. Individualni i kolektivni sportovi su skoro neuporedivi.

Evo, funboys su mu vec nasli opravdanje. Nema veze sto se ispišao po njihovim glavicama.

Opravdali su mu i antivax, i grljenje drveca, i bosonogo tabananje po tunelima, i hvatanje sunca po piramidama, i pepeimaza i slanje ljubavi - pa gde nece mokrenje po njima.
Vauuuu kakve veze ima cime se zanima sa danasnjim performansom???

Znaci ako grli drvece, tabana po piramidama da ga obesimo, eventualno da ga se odreknemo javno i krenemo da navijamo za Fedal dvojac ili.... sta tacno?

1 hour ago, Jumanji said:

E svasta vala

Da stavr bude jos paradoksalnija: zAr nije Fed uoci 2019 london finals rekao da je to vise egzibicioni turnir te da se on I Djovak upravo sale na taj konto tj. da niko taj turnir ne uzima zaozbiljno?

29 minutes ago, Arkadija said:

Porediš babe i žabe. Individualni i kolektivni sportovi su skoro neuporedivi.

radi se o imidzu i kako kad se isti ocigledno zacementira kod ljudi, on takav trajno ostane. izvinjavam se posto mi post izgleda nije dovoljan akcenat napravio upravo tu.

moze paralela da bude u drugom sport ili u brendu obuce, odjece ili elektronike nije bitno. asocira se dugo na jednu vrstu imidza/kvaliteta bez obzira na nove okolnosti koje nekada nuznu ne idu vise u prilog prvobitno stvorenom imidzu.

Edited by vise lisica manje krpelja