Jumanji Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 U Hmburgu Per predao Rudu u drugom 6:4 2:0 a onda...
mlatko Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Sad kad izbace Novaka sa RG jer je pobedio Ruda i tako ga doveo u opasnost da se zarazi u Hamburgu. Da je igrao finale sumljam da bi putovao u NemačkuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Jos malo sage oko slucaja Per-"ko-lud-ko-zbunjen"
borris_ Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Rekao je da su u njemackoj drugacija pravima. Ako si prelezao virus, onda ti dopustaju da igras iako opet mozes biti pozitivan (virus residue in body) jer u tom slucaju ne mozes da ga preneses. Juce je francuski doktor koji prati RG rekao suprotno. Ja sam i lud i zbunjen
mlatko Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Sad ide na pobednika Cuevas-Tzitzi, mislim da urugvajac ima više izgleda da prođeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ros Posted September 24, 2020 Author Posted September 24, 2020 1 hour ago, mlatko said: Sad ide na pobednika Cuevas-Tzitzi, mislim da urugvajac ima više izgleda da prođe Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk zamalo, da nije grus pobedio, pobedio bi urugvajac
Arkadija Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 Cicipas baš ume psihički da padne kada treba da završi meč. Vodio je sa brejkom prednosti, a onda je dopustio protivniku svašta i na kraju servirao duplu servis grešku za , zasluženu pobedu Rubljova.
Recommended Posts