September 23, 20204 yr Sad kad izbace Novaka sa RG jer je pobedio Ruda i tako ga doveo u opasnost da se zarazi u Hamburgu. Da je igrao finale sumljam da bi putovao u NemačkuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 23, 20204 yr Rekao je da su u njemackoj drugacija pravima. Ako si prelezao virus, onda ti dopustaju da igras iako opet mozes biti pozitivan (virus residue in body) jer u tom slucaju ne mozes da ga preneses. Juce je francuski doktor koji prati RG rekao suprotno. Ja sam i lud i zbunjen
September 24, 20204 yr Sad ide na pobednika Cuevas-Tzitzi, mislim da urugvajac ima više izgleda da prođeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 24, 20204 yr Author 1 hour ago, mlatko said: Sad ide na pobednika Cuevas-Tzitzi, mislim da urugvajac ima više izgleda da prođe Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk zamalo, da nije grus pobedio, pobedio bi urugvajac
September 27, 20204 yr Cicipas baš ume psihički da padne kada treba da završi meč. Vodio je sa brejkom prednosti, a onda je dopustio protivniku svašta i na kraju servirao duplu servis grešku za , zasluženu pobedu Rubljova.