Jump to content

Tenis 2020.

Featured Replies

Zato i pitam. što bi se cimao .

• Replies 2.6k
  • Views 146.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @Jumanjiukratko, ni Sv Aranđel nije pomogao?   Načelno se slažem sa tvojim viđenjem. Novak je sinoć dobio pitanje da li je svestan da 5 godina već nije osvojio završni turnir, a on odgo

• @Ras prvo tvoje pitanje upuceno meni ne razumem. Nesto na njegov ili moj racun?? A ako svetac vec pomaze u bilo cemu, nek mu pomogne da bude zdrav pre svega, a za ostalo ce morati ipak sam da se potr

• @dùda Kakkav je ovo znak koji sam dobila od tebe? Cemu to sluzi i kavi su to brojevi pored nasih imena?

Posted Images

Od 5 oktobra do početka novembra nema šta da igra, a verujem da će u Beč da odu dosta jakih, nezgodnih pa bi ih izbegao. Pre svega Thiema

Pardon, greška sam u Wiki. Nadam se onda da neće prijaviti S. Peter :fantom:

7b3a7f2c36e4dc47924e873bdf168f1d.jpg

To je vreme kada bi on igrao Peking i Šangaj, zar ne?

• Author
8 minutes ago, Arkadija said:

Zato i pitam. što bi se cimao .

ma jasno, ja sam tamo naveo sve mogucnosti

To je vreme kada bi on igrao Peking i Šangaj, zar ne?
Daca108e7d9578c7a44eac834241b39832.jpg

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

ma znajući njegov mo da ne igra turnire u nedelji koja prethodi ili sledi gs, odnosno masterse, vrv neće igrati ništa od pariza do pariza :happy:, to je 3 nedelje pauze, toliko sebi daje odmora između rg i wim. posle wim. odmara čak 5 nedelja, nije djokold veliki radnik :D

17 minutes ago, gone fishing said:

ma znajući njegov mo da ne igra turnire u nedelji koja prethodi ili sledi gs, odnosno masterse, vrv neće igrati ništa od pariza do pariza :happy:, to je 3 nedelje pauze, toliko sebi daje odmora između rg i wim. posle wim. odmara čak 5 nedelja, nije djokold veliki radnik :D

On je na 23 nedelje od cifre koju je zamislio da prevazidje, svaki dosadasnji modus operandi ce biti podredjen tome. Dakle, verujem da ce se gledati od turnira do turnira da li postoji mogucnost da ga neko preshisha na prvom mestu ATP liste i na osnovu toga ce se praviti planovi za kraj sezone.

Kad je ždrijeb za RG?

U cetvrtak

• Author

ovako ce izgledati novakov put:

- murray

- fucsovics

- ruud

- agut

- tsitsipas

- thiem

- nadal

Edited by Ros

Nole i Filip u finalu.

Mmw

Edited by Cash

56 minutes ago, Ros said:

- murray

- fucsovics

- ruud

- agut

- tsitsipas

- thiem

- nadal

Mda, i Vavrinka u superfinalu

1 hour ago, Ros said:

- murray

- fucsovics

- ruud

- agut

- tsitsipas

- thiem

- nadal

Ne,naći će nekoga zaraženog virusom sa kim je Novak bio u kontaktu i diskvalifikovaće Novaka.

Edited by Milošica

da znaš da sam hteo to da napišem

to ce malo teze da ide ...  izvadice novak tu rezultate elisa testa

edit: a zreb jeste kao da ga je atp pravio

Edited by cedo