Jump to content
IGNORED

Tenis 2020.

Ros

Recommended Posts

Posted
Just now, Max Morlock said:

Thanx... ipak neće ni jedan da startuje.  Možda je bolje tako.

ma hoće, budi uporan, evo vidi

Screenshot 2020-09-21 173821.png

Posted

3:0 pa sad 0:4giphy.gif?cid=349c9dd7f3rjm47jrm4kxq3dflig3pwfc736v9o08zwy78cv&rid=giphy.gif

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Samo fokus, naravno vikleri.gif

Dijega jede malo pritisak, malo umor, a Novak nema problem sem glupave nervoze (slabo radi jogu primecujem) i moze da ga pobedi najnormalnije bez ikakvih stresova (i bez ds-ova dry.png
Naravno, ako ipet ne pusti demone u nekom momentu da se (nas) zezaju -.-

Posted

Citam vase komentare i bio sam siguran da Nole gubi 4:0 ili 5:1 kad ono odem na Ls i 4:3 za Noleta:laugh:. Bez zamere ali stvarno niste normalni :laugh:

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Arkadija said:

Malo se poboljšao.

Malo :laugh:

Posted
Just now, Cash said:

Citam vase komentare i bio sam siguran da Nole gubi 4:0 ili 5:1 kad ono odem na Ls i 4:3 za Noleta:laugh:. Bez zamere ali stvarno niste normalni :laugh:i

Isto juče, uključim se u meč ono 5:5.

Posted
Citam vase komentare i bio sam siguran da Nole gubi 4:0 ili 5:1 kad ono odem na Ls i 4:3 za Noleta[emoji23]. Bez zamere ali stvarno niste normalni [emoji23]
pa, jebi ga... pukao dve prve serve i moglo je biti lako 4:0 da je Diego odservirao nešto bolje...

Posted

Sad ga stisni

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Koja smaračina je ovaj tenis na šljaci, samo da se završi fucking sezona na najdosadnijoj podlozi. Ništa gore no gledati kad tvoj dominira tj diktira poen, a protivnik vraća u nedogled i na kraju dobija poen/e/ na grešku.

Posle početnog smora, Novak odličan u nastavku, još samo bekend malo bolje da proradi i to je to. Ako dobije prvi, dobija meč, nema šanse ovako umoran Švarcman da ga dobije 2 za redom. Verujem da to zna i Novak, i da će sad na čuvenih 101%. Predviđam 7-2 u TB.

• +1 1
Posted

Tako, malo više optimizma, juri se jubilarni masters na šljaci.

Posted

baca sve u mrežu, prelako ga vraća u igru

Diego isto, izvukao se

Ipak je ovo prvo finale za njega...