Jump to content
IGNORED

Ima jedno mesto...

maheem

Recommended Posts

Posted

jos jedna kalifornijana:

za sada kalifornija def vodi:))

Posted

I ja ću Kaliforniju, da ne bih opet davio sa Australijom... Ova pesma je dosta potcenjena (koliko znam), možda zato što postoji popularnija pesma sličnog naziva (California Zephyr), ali ova je moj favorit (čije preslušavanje je koincidiralo sa mojom poslednjom posetom rečenoj lokaciji, Kaliforniji, tj.) A i 'ladno bi mogla da stoji na A strani albuma Meddle od Pink Floyda, niko ne bi ništa čudno primetio. (Da li su PF prvi alt-country band, a da toga nisu ni svesni?)

Voleo bih da mi Jay objasni ovu misterioznu interakciju: sense of place - valjda to terroir u nazivu + zemljastog omotača albuma + šeme za jednostavan radio prijemnik... Što kaže ono, ne znam o čemu se radi, ali sve to ima neke veze i ...speaks to me...

Posted

Inace, kad smo kod kalifornije, jeste li gledali documentary now - blue jeans committee? 

• 3 weeks later...
Posted

Ovo je ono kad su Oziji tužni i sami u (naravno kišnom i sivom) Londonu i sećaju se plavetnila beskrajnog neba tamo negde u Kvinslendu, gde kengur poštu nosi.

Posted
On 29.1.2020. at 8:26, Host said:

Sta ste zapeli sa Kalifornijom, ostavite i meni malo. Jedna od retkih pesama Zeppelina koja mi se stvarno svidja.

dobrodobro evo onda jedna prilicno friska melburnska (zapravo jos specificnije, blythska)

p.s. odlican ceo album, preporuka!

22 hours ago, Indy said:

Ovo je ono kad su Oziji tužni i sami u (naravno kišnom i sivom) Londonu i sećaju se plavetnila beskrajnog neba tamo negde u Kvinslendu, gde kengur poštu nosi.

:D

• +1 1
Posted

Još jedna iz Viktorije

SaE

• 11 months later...
  • 4 months later...
Posted

brat mi je bio ovde, valjao polovnu tehniku u Bruklinu jer nisu znali prave cene zbog kolicine robe

napravio je nekoliko tetovaza da ga ne bi olesili negde 

svaki dan ga je neko pitao da li je pandur

Sid i Nancy 

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Srbin (sa kokardom) pobediJo

SaE

• 2 months later...