Jimmy Kowalski Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 Zicer za temu, a takodje i jedna od idealnih stvari za pocetak zurke..
maheem Posted December 16, 2019 Author Posted December 16, 2019 Je l ima neka pesma o roksi? Ona je moje omiljeno mesto na forumu. E da, konacno kupio na plastici
roksi Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 2 minutes ago, maheem said: Je l ima neka pesma o roksi? Ona je moje omiljeno mesto na forumu. E da, konacno kupio na plastici oooh, you beautiful you... svaka cast za madliba! super! x
ordi Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 (edited) tu sam živela u jednom od prošlih života, a u ovom mu se ushićeno ko šiparica vraćala, no ovog puta bez želje da u njemu umrem. opet. naravno, tu su i moje slatke muke da prođem A2.1 nivo, a volim jezik, šta ću... nije na nemačkom, ali je zato simfonija za moje uši: moram da se naspavam i postujem još koju u koloni grad zanimljive geografije. dotle, evo jedne dobre stare što me opominje na prolaznost svega. odličan tekst, uzgred: u ime svetlije budućnosti: baš fina tema Edited December 16, 2019 by ordi
Ras Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 (edited) Moguće je da je Memphis grad koji je najčešće opevan u pesmama popularnih žanrova koje vezujemo za anglosaksonsku kulturu. Ovaj izvor navodi da se radi o preko 1000 naslova. Memphis Leads All Cities; Mentioned in 1,074 Recorded Songs Čak i da se radi o lokalpatriotskom preterivanju, brojka je impozantna. Voleo bih da vidim kako bi se Istambul kotirao. Nemam ni približnu statistiku, niti saznanja kakav je poredak kada su u pitanju toponimi sa ovog podneblja. Nekako mi najčešće padaju na pamet oni iz Bosne i posebno Banja Luka: Bosno moja (stih: u tebi je Banja Luka...), Kolika je šeher Banja Luka, Šeher grade Banja Luko mila, Haj od kada je Banja Luka postala, itd... U tom ključu verovatno i Sarajevo i Mostar, dok Crnogorci imaju Durmitor, Nišlije svoju Banju, a jedna od najlepših pesama ovg tipa koje mogu da se setim svakako je ona koja opeva Bitolj. Edited December 17, 2019 by Ras
MortimerBrewster Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 (edited) pročitao uvod i odma mi se javio john stewart - california bloodlines zapravo, iako ima dosta topografije sa tog uskok geografskog prostora, prava destinacija celog albuma je detinjstvo ono, njegova psihoterapija u muzici verovatno jedan od top 10 albuma za koje znam i onda ova I was only fourteen and my Dad he was mean When his face shined a river of sweat Oh, he started yelling "You'll go straight to hell" And "You're young and your ears are still wet" When the other young boys were enjoying their toys He gave me my first cigarette And I'd like to say that these were the days That my sprung lungs will never forget ============================= A i ova je taj neki fazon Edited December 17, 2019 by MortimerBrewster 2
Ras Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 1 hour ago, MortimerBrewster said: pročitao uvod i odma mi se javio john stewart - california bloodlines zapravo, iako ima dosta topografije sa tog uskok geografskog prostora, prava destinacija celog albuma je detinjstvo ono, njegova psihoterapija u muzici verovatno jedan od top 10 albuma za koje znam Sjajno što si napisao - album kojem se češće treba vraćati, a ja ću malo kasnije sigurno!
Gojko & Stojko Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 King Street & Australia Street, Newtown Share & Enjoy
Ravanelli Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 (edited) Nedelja ima taj poseban feel. U subotu se odradilo sta nije moglo u ponedeljak - petak potezu. Nista ne radi od prodavnica, meni se obicno nista isto nista ne radi. Opcije su suzene na otpadanje po gajbi ili neku laku setnju, a ulice su uglavnom prazne. Bezidejan dan, vremensko slepo crevo To je brat Dzutim lepo uhvatio Edited January 7, 2020 by Ravanelli
Filozof manijak Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 (edited) Nema lepšeg dana od nedelje. Obožavam taj miris nepodnošljive lakoće lenstvovanja u nedeljno jutro. Dočim je najdepresivniji i najbesmisleniji dan - utorak! Edited January 7, 2020 by Filozof manijak nepismenos
Recommended Posts