Jump to content
IGNORED

UN Ali Express edition

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Milošica said:

Bravo Valk.

Hoćeš da kažeš da je Tadić isto što i Čeda i Čanak?

Posted

Ja sam nešto odgledao na preskoke.

Lepo se mi ovde sprdamo s Brnabom i ekipicom, al nemam utisak da je Tadić nešto dobro prošao na ovom duelu tri na jednog, s obzirom kad znamo kome je namenjena emisija na Pinku. 

Krenuo je arogantno i bahato, pa kad je Brnaba krenula da vadi papire i statistike, brzo se uozbiljio i skoncentrisao uglavnom na odbranu i uopšte mi nije delovao ubedljivo.

Mislim da je trbao ozbiljnije da se pripremi za emisiju.  

Posted
20 minutes ago, Mil@n said:

Ja sam na ovom forumu jedan od najblazih prema Tadicu. 

Hocu reci da iz razloga sto je pre nekoliko godina bio sa njima u koaliciji ne poteze taj argument. 

Posted

Ja o Tadiću mislim sve najgore kao političaru, ali ne mislim da je konvertit. S druge strane, ekipa koja se skupila oko njega, Šumarac, Vida Ognjenović & co su rasturali DS do samog kraja sa sve potentnim Lekom a nešto ne vidim da je to neko ovde pomenuo (možda mi je i promaklo). Idealan kandidat za prelet na stranu konstruktivne opozicije ako odu iznad cenzusa.

Posted
2 hours ago, Mil@n said:

Tadic je n puta vise stete buducnosti ove zemlje naneo od navedenog dvojca, tako da nikako nisu isti...

Ceda i Canak su spodobe odvratne ali debilko nas je zakucao zauvek!

• +1 1
Posted
15 hours ago, keitel said:

Ja o Tadiću mislim sve najgore kao političaru, ali ne mislim da je konvertit. S druge strane, ekipa koja se skupila oko njega, Šumarac, Vida Ognjenović & co su rasturali DS do samog kraja sa sve potentnim Lekom a nešto ne vidim da je to neko ovde pomenuo (možda mi je i promaklo). Idealan kandidat za prelet na stranu konstruktivne opozicije ako odu iznad cenzusa.

I Vucic se slaze i zahvaljuje nezavisnom sudstvu sto je presudilo protiv potentnog Leke, a u korist energicnog i harizmaticnog Lutovca koji je zaustavio rasturanje i DS vinuo na nivo statisticke greske i Djilasovog prilepka.

Posted
3 hours ago, Pexa said:

Vucic laze

+1

Posted
18 hours ago, jorma shparga said:

Tadic je n puta vise stete buducnosti ove zemlje naneo od navedenog dvojca, tako da nikako nisu isti...

Ceda i Canak su spodobe odvratne ali debilko nas je zakucao zauvek!

ne bih smeo da potpišem ovo, ma koliko nemao lepo mišljenje o tadiću

• +1 5
Posted

jbt gde je onaj dron iz zagreba

Posted

Šešelj. :0 Nisam ga videla odavno, on više nije gojazan, mora da se smisli nova merna jedinica za ovaj oblik u prostoru. 

Posted

jedino Šešelj nije dobio kancelarijsku stolicu  :fantom:

• 1 month later...
Posted

Kakav triling asova sutra

marić, djv i bokan

• 1 month later...
Posted

Uhvatio kraj Utiska i onda na momenat prebacio ovamo…

Djuka objašnjava kako se super živi u Srbiji. Stanovi se odmah rasprodaju, nema ni slobodnih turističkih aranžmana, a u BG ima prosečno 3 automobila po porodici. :isuse: