Mil@n Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 3 hours ago, Milošica said: Bravo Valk. Hoćeš da kažeš da je Tadić isto što i Čeda i Čanak?
raPe Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 Ja sam nešto odgledao na preskoke. Lepo se mi ovde sprdamo s Brnabom i ekipicom, al nemam utisak da je Tadić nešto dobro prošao na ovom duelu tri na jednog, s obzirom kad znamo kome je namenjena emisija na Pinku. Krenuo je arogantno i bahato, pa kad je Brnaba krenula da vadi papire i statistike, brzo se uozbiljio i skoncentrisao uglavnom na odbranu i uopšte mi nije delovao ubedljivo. Mislim da je trbao ozbiljnije da se pripremi za emisiju.
Milošica Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 20 minutes ago, Mil@n said: Hoćeš da kažeš da je Tadić isto što i Čeda i Čanak? Ja sam na ovom forumu jedan od najblazih prema Tadicu. Hocu reci da iz razloga sto je pre nekoliko godina bio sa njima u koaliciji ne poteze taj argument.
keitel Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 Ja o Tadiću mislim sve najgore kao političaru, ali ne mislim da je konvertit. S druge strane, ekipa koja se skupila oko njega, Šumarac, Vida Ognjenović & co su rasturali DS do samog kraja sa sve potentnim Lekom a nešto ne vidim da je to neko ovde pomenuo (možda mi je i promaklo). Idealan kandidat za prelet na stranu konstruktivne opozicije ako odu iznad cenzusa.
jorma shparga Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 2 hours ago, Mil@n said: Hoćeš da kažeš da je Tadić isto što i Čeda i Čanak? Tadic je n puta vise stete buducnosti ove zemlje naneo od navedenog dvojca, tako da nikako nisu isti... Ceda i Canak su spodobe odvratne ali debilko nas je zakucao zauvek! 1
Pexa Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 15 hours ago, keitel said: Ja o Tadiću mislim sve najgore kao političaru, ali ne mislim da je konvertit. S druge strane, ekipa koja se skupila oko njega, Šumarac, Vida Ognjenović & co su rasturali DS do samog kraja sa sve potentnim Lekom a nešto ne vidim da je to neko ovde pomenuo (možda mi je i promaklo). Idealan kandidat za prelet na stranu konstruktivne opozicije ako odu iznad cenzusa. I Vucic se slaze i zahvaljuje nezavisnom sudstvu sto je presudilo protiv potentnog Leke, a u korist energicnog i harizmaticnog Lutovca koji je zaustavio rasturanje i DS vinuo na nivo statisticke greske i Djilasovog prilepka.
kud u maglu Simoviću Posted March 15, 2022 Author Posted March 15, 2022 18 hours ago, jorma shparga said: Tadic je n puta vise stete buducnosti ove zemlje naneo od navedenog dvojca, tako da nikako nisu isti... Ceda i Canak su spodobe odvratne ali debilko nas je zakucao zauvek! ne bih smeo da potpišem ovo, ma koliko nemao lepo mišljenje o tadiću 5
kud u maglu Simoviću Posted March 20, 2022 Author Posted March 20, 2022 jbt gde je onaj dron iz zagreba
Taihoskopija Posted March 20, 2022 Posted March 20, 2022 Šešelj. :0 Nisam ga videla odavno, on više nije gojazan, mora da se smisli nova merna jedinica za ovaj oblik u prostoru.
mraki Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 Uhvatio kraj Utiska i onda na momenat prebacio ovamo… Djuka objašnjava kako se super živi u Srbiji. Stanovi se odmah rasprodaju, nema ni slobodnih turističkih aranžmana, a u BG ima prosečno 3 automobila po porodici.
Recommended Posts