December 9, 20195 yr 15 hours ago, kud u maglu Simoviću said: bolja kombinacija vedrana i sajko navlači ga rudanka na tanak led, a ovaj se prima. al je intenzitet slab, cenum da je imala neki dogovor da bude fina, al ne može da odoli kod mene sasvim suprotan utisak - hleba i igara. kao da je sklopila dogovor sama sa sobom da sasvim umereno jezičari kako bi opravdala svoj imidž. cenim da su posle emisije svi zajedno otišli na po kapljicu.
December 9, 20195 yr Author Just now, ordi said: kod mene sasvim suprotan utisak - hleba i igara. kao da je sklopila dogovor sama sa sobom da sasvim umereno jezičari kako bi opravdala svoj imidž. cenim da su posle emisije svi zajedno otišli na po kapljicu. pa to se traži infotejment da biram pre bi gledao vedranu i psiha, nego ono govno od vladete
December 13, 20195 yr On 9.12.2019. at 14:11, ordi said: kod mene sasvim suprotan utisak - hleba i igara. kao da je sklopila dogovor sama sa sobom da sasvim umereno jezičari kako bi opravdala svoj imidž. cenim da su posle emisije svi zajedno otišli na po kapljicu. +1000000000000000000 gledam ovo glupo sranje. tamed vučić, priča za maloumne. jebeni vučić napuderisan kao Julian sa Home Shopping Channel-a....
December 14, 20195 yr Pa neće valjda uleteti u termin Hit Tvita? Ta Sladjana mi nešto poznato zvuči, za ovoga nikad čuo.
December 14, 20195 yr Marko I[emoji2400] vas.... Fali Barbara [emoji769] ... Shiit has hit the fan...
December 14, 20195 yr Radila na BK, Pinku i jednu vreme na Prvoj vodila 150min Koriste Kesicev studio. Edited December 14, 20195 yr by DrIlic
December 14, 20195 yr Pa to, kao i 16 istih tabloida, da čitaoci /gledaoci steknu utisak kako imaju izbor...
December 14, 20195 yr 3 hours ago, mraki said: Pa neće valjda uleteti u termin Hit Tvita? Ta Sladjana mi nešto poznato zvuči, za ovoga nikad čuo. Usta od metar i po