Jump to content
IGNORED

UN Ali Express edition

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)

A dobro je, ja već bio ozbiljno zabrinut...

xo311xC.jpg

Edit: A miš ozbiljno iskrzan, možda se gadjaju s njim u pauzama za reklame? :unsure:

Edited by mraki
  • Haha 3
Posted (edited)

Vidim na sestrinskoj temi priču kako Olja ima problem sa emisijama i gostima.

Čisto da ne mislite kako je Verici Bradić lako :fantom:

90o3gQX.jpg

Edited by mraki
Posted (edited)

Slušam malo Miću, ima raznih debila na našoj javnoj sceni, ali ovo je unikat.

Evo upravo kaže kako su Palmine žurke iste kao i studentske žurke na Megatrendu. :lolol:

Znači ako dobro razumem, on je izvavio šta je izjavio pošto je bio ljut jer je na proslavi Palminog rodjendana bio smešten da sedi negde pozadi, a doneo mu poklon iz Kana. :blink:

Sad se nudi da mu bude svedok odbrane jer ničeg lascivnog nije bilo na tim žurkama. 

Edited by mraki
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Olenik dobar (znam da je govno sa me ne napadnete)

Edited by Tutankamon
  • +1 1
  • Haha 1
  • 3 weeks later...
Posted

Samo sam bacio pogled, ali vidi se da je vrlo nervozan i neprijatan prema voditeljki. Isti je bio i jutros na Prvoj, reče neko. Neće sad valjda da se zamera SNS ekipi? :unsure:

Posted

Čeda ne može da pomiri priče kako je pod Vučićem do jaja i kako pojedinca (pa makar to ne bio on) gazi ko stigne, pa mu se od te kognitivne dissonance krivi faca.

A ljudi misle da je od droge.

• +1 2
  • Haha 3
Posted

Šta može da im se zameri, on ionako samo igra u njihovim emisijama ulogu dosovca koji priznaje da je "bivša vlast" bila loša i usput opljune đilasovce, doduše obično tako da primarna publika ovoga ni ne ukapira.

Posted

shta je on napao po televizoru ko mutav. zar ne treba da se odmori malo :unsure:

mislim, ionako bi ga zvala, pre ili kasnije.

sent from bubamoto

Posted

Gvožđe, kovanje, vrućO

Posted

pa shta ce da iskuje sad? :unsure:

sent from bubamoto

Posted

Pa još jednu zanimaciju za široke narodne mase za par dana dok ekipica hapa i lapa

Posted

pa jedino ako ce to. ali taj sapun se troshi bukvalno po modelu vuci pomagajte ljudi. jednog dana cemo samo da slegnemo ramenima.

sent from bubamoto