December 6, 20204 yr 7 minutes ago, pt 2.0 said: mnjah. ako neko može da skrinšotuje gaduru ukrupno, bila bih zahvalna. još 1 njuška za upamćivanje. izvolte
December 6, 20204 yr Prebacio posle Utiska na momenat, čak se i Čanak sprda sa botovima koji se uključuju. Onda dodje Djuka, uh što to stvorenje ne mogu... Edited December 6, 20204 yr by mraki
December 7, 20204 yr 15 hours ago, renne said: izvolte moram da se izvinim za ono gadura. zbog 3 stvari: - što je u emisiji na provokaciju o potrešenom dr paniću jasno rekla da ga kao lekar potpuno razume i da se oseća isto tako - što je rekla da je lekar, a ne menadžer - što je rekla na insajd info o tome kako u bolnici nema ničega a došla je gomila pacijenata koje je čanak pustio u etar da ona ne može da laže ljude (tim rečima) i da delovi bolnice, odnosno neka bolnička krila nisu dovršena i da bolnica ne radi u punom kapacitetu. verovatno je SNS podobna, ali in my book ovo je dovoljno da je ne zovem gadurom više. edit. Razmišljala sam i o tome da je sve uigramo zbog smanjivanja razdora medju lekarima i vraćanja poverenja ljudi, naravno. (nisam gledala emisiju do kraja, zaspala) Edited December 7, 20204 yr by pt 2.0
December 19, 20204 yr 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nata ima šansu da zablista elokvencijom i logikom jedina dosadnija pevaljka od nje je lepa brena, ja bukvalno snooze-ujem svaki put kad progovore. uvežban javni nastup, ali dosadan u pm.
December 19, 20204 yr 57 minutes ago, mraki said: Brnabić, Bekvalac i Nestorović Posle emisije: ajmo kod mene na gajbu.
December 21, 20204 yr 2 minutes ago, Jumanji said: I sta je gospodja Bekvalac umno besedila? Niste nista pisali. Vidim da su druga dav gosta gledala u Natine sise...
December 21, 20204 yr 34 minutes ago, radisa said: Vidim da su druga dav gosta gledala u Natine sise... ko ne bi...