Jumanji Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Ceca: Radim 33 godine, nemam pet nekretnina, a Đilas.. https://nova.rs/vesti/politika/ceca-radim-33-godine-nemam-pet-nekretnina-a-dilas/ 1
Filozof manijak Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 14 hours ago, Milošica said: Fora je u tome što omladina predugo čeka da se javi lekaru, a i ako se javi na vreme, sada kada su kapaciteti skoro puni verovatno ih pošalju kući jer su mlađi... A onda postane hitno i tek ih tad hospitalizuju. ...a mladi nek se bolje čuvaju i disciplinovano ponašaju, što većinom do sada nije bio slučaj
Filozof manijak Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 (edited) Dupli Edited November 30, 2020 by Filozof manijak
radisa Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 1 hour ago, Jumanji said: Ceca: Radim 33 godine, nemam pet nekretnina, a Đilas.. https://nova.rs/vesti/politika/ceca-radim-33-godine-nemam-pet-nekretnina-a-dilas/ Pa u šta si pare spucala? Jbt, koja je ovo budalaština... AKO neko zaradi pare i investira u nekretnine, taj je lopov... Ali,ako neko ukrade pare i potroši ih na koks i krpice, taj je ok... Kakva jeftina zamena teza koja se agresivno nameće preko tzv medija™... Inače, ja verujem da i na ovom forumu ima ljudi sa 4-5 nekretnina i šta sa tim? Radili, zaradili, investirali... U čemu je problem? 3
Filozof manijak Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 3 minutes ago, radisa said: Inače, ja verujem da i na ovom forumu ima ljudi sa 4-5 nekretnina i šta sa tim? Radili, zaradili, investirali... U čemu je problem? Pošten čovek u Svrbiji ne može zaraditi za 5 nekretnina na legalan način
Jumanji Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Pa u šta si pare spucala? Jbt, koja je ovo budalaština... AKO neko zaradi pare i investira u nekretnine, taj je lopov... Ali,ako neko ukrade pare i potroši ih na koks i krpice, taj je ok... Kakva jeftina zamena teza koja se agresivno nameće preko tzv medija[emoji769]... Inače, ja verujem da i na ovom forumu ima ljudi sa 4-5 nekretnina i šta sa tim? Radili, zaradili, investirali... U čemu je problem?Ehhh sad, pitas sebe/nas ili nju? Zena je idiot, jedna pokvarena i priprosta glupaca. Izvinjavam se svima, pogotovu ako ima postovaoca lika i dela, ali to je jedina "estradna zvezda" koju ne mogu da svarim od malena, valjda je i jasno zasto. Ma koliko ne slusam tu muziku, niti me njihov svet zanima, ovu spodobu ne mogu da smislim organski. Nazalost dosli smo u situaciju, mada to nije nista novo, traje vec jako dugo, da nam razni mediokriteti i moralne nakaze poput nje diktiraju stil zivota i namecu svoje postulate i nacela. Sa dolaskom ove sekte na vlast sve se to ubrzalo i postalo normalno, nekako se uklopili mnogi. Ali definitivno nema nista kod sekte na lepe oci. Ne vucara se ovaj polsusvet po televizijama za dz, mora da se odradi svaka para, usluga, korist, da li su to Kon, Sesili, Tasovac (na tviteru), Kisicka, Lukas i ostala bagra, nebitno.
radisa Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 6 minutes ago, Jumanji said: Ehhh sad, pitas sebe/nas ili nju? Retoričko pitanje.... Sve +1 na tvoj post... 1
omiljeni Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 2 hours ago, Jumanji said: Ceca: Radim 33 godine, nemam pet nekretnina, a Đilas.. https://nova.rs/vesti/politika/ceca-radim-33-godine-nemam-pet-nekretnina-a-dilas/ Didi J ima 15 nekretnina Spoiler
mraki Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 (edited) Ma bespredmetno je uopšte raspravljati o broju stanova, na više nivoa... Jedino mi guranje Cece ovde nije jasno, mislim da čak i oni koji je cene kao “umetnicu” znaju dobro ko je bio Arkan i kako je stekao imovinu. Edited November 30, 2020 by mraki
radisa Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 2 minutes ago, mraki said: Ma bespredmetno je uopšte raspravljati o broju stanova, na više nivoa... Jedino mi guranje Cece ovde nije jasno, mislim da čak i oni koji je cene kao “umetnicu” znaju dobro ko je bio Arkan i kako je stekao imovinu. Prodavao sladoled i torte?...
pt 2.0 Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 mnjah. ako neko može da skrinšotuje gaduru ukrupno, bila bih zahvalna. još 1 njuška za upamćivanje.
Recommended Posts