Arkadija Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Ahaha, Vedrana je izdominirala. Sad svi da se izvin e Caliguli koji su sumnjali.
kud u maglu Simoviću Posted December 9, 2019 Author Posted December 9, 2019 gledajući na preskok u jednom trenutku zapazim vedraninu facijalnu ekspresiju koja je, bar meni, vrištala “kada će kraj da maznem lovu više”
James Marshall Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Meni on izgleda kao težak bipolarac, ima ove epizode kad je popišan a ima i one izlive teške agresije na KZŠ kad je u kontrolisanim uslovima.
darling Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: gledajući na preskok u jednom trenutku zapazim vedraninu facijalnu ekspresiju koja je, bar meni, vrištala “kada će kraj da maznem lovu više” dobila je kintu za tu emisiju?
Apollo Creed Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Ostalo je još da se iskopiraju Kesić ( predlog: mlađani Pajkić) i Pljiž ( predlog: Krlo Idol, Marić Happy i DJV).
James Marshall Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 3 minutes ago, Apollo Creed said: iskopiraju Kesić ( predlog: mlađani Pajkić) Pa šta je ona jadnost od Kontravizije ako nije ovo?
kud u maglu Simoviću Posted December 9, 2019 Author Posted December 9, 2019 21 minutes ago, darling said: dobila je kintu za tu emisiju? ja to svakako ne znam, ali me je taj jedan trenutak na to asocirao
Apollo Creed Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 11 minutes ago, James Marshall said: Pa šta je ona jadnost od Kontravizije ako nije ovo? jbmlga, ne gledam to, al korektno ako postoji i tako nešto.
villiem Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 38 minutes ago, villiem said: 30 - 40 kvadrata, van bgh20, no bice prilike Ovo sto sam napisao ne odnosi se ni na koga, greska
Moća Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 52 minutes ago, James Marshall said: Pa šta je ona jadnost od Kontravizije ako nije ovo? Pa valjda Ivan Ivanovic sa Aliexpress-a?
Frank Pembleton Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Pa valjda Ivan Ivanovic sa Aliexpress-a?Mislim da je ono udarac na Kesića taj Lav Pajkić. Mislum, nije da sam pratio, samo neke inserte...A imamo i rošavog[emoji769] sa kopijom Kesića.... ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 dobro i shta je na kraju bilo? sent from bubamoto
Recommended Posts