radisa Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Just now, gospa buba said: auuu sent from bubamoto Slika govori više od 1000 reči... Razmišljam, da li su Čeda i Šešelj i nekad davno pre 20-30 godina imali neku ideologiju ili je još tad bila šuplja priča, a narod (kakav god) im verovao? Ako si imali, kad su shvatili da im to ne treba... Kako se od vođe studentsko protesta postena Čeda danas? Kad čovek odluči, bole me kurac da budem pošten, hoću sveeee? Kako se od desinčarskog vođe i velikog nacionaliste postane podguzna muva svog političkog deteta? Kad se sebi kaže, mene nije sramota da budem dvorska luda? Za ovo™ u sredini nemam dilema, to je govno bez ideologije odavno...
SNARC Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Just now, radisa said: Slika govori više od 1000 reči... Razmišljam, da li su Čeda i Šešelj i nekad davno pre 20-30 godina imali neku ideologiju ili je još tad bila šuplja priča, a narod (kakav god) im verovao? Ako si imali, kad su shvatili da im to ne treba... Kako se od vođe studentsko protesta postena Čeda danas? Kad čovek odluči, bole me kurac da budem pošten, hoću sveeee? Kako se od desinčarskog vođe i velikog nacionaliste postane podguzna muva svog političkog deteta? Kad se sebi kaže, mene nije sramota da budem dvorska luda? Za ovo™ u sredini nemam dilema, to je govno bez ideologije odavno... Za ideale ginu budale..
April Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Kakva ramena ima Darija...i svesna je toga. Tako zrači sirovim moćnim seksom, Černobil govna da jede.Sent from fav toy 1
napadaj Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Čeda je to odlučio još pre petog oktobra, kad je video kako može, pa što ne bi i on. Nije mi jasno kako to ljudi nisu davno videli i kako su glasali za taj jebeni LDP ikad u životu. 1
gospa buba Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 ja mislim da oni nisu morali nishta da odluchuju. nije ni ona, pa samo njena munjevita uzbrdo putanja je dokaz. samo to se radilo, samo to se chekalo, prilikica. 1 chedomir je morao chak i da se najede nekih ozbiljnjih govana*** i nadobije nekih batina putem, ali i to chak bilo drugo vreme i okolnosti. a sheshelj je svoja pricha, on se dobro zabavlja oduvek *** ozbiljnijih svakao nego shto je 3 meseca chitanja laznih brojeva i uparivanja maske sa kompleticima.uvek rado ponavljam prichu o skromnom momku iz komshiluka koji je iznenada postao shurnaesti sekretar ministarstva nauke. posle 14 dana je pochelo da dolazi sluzbeno auto po njega, 21 dana je prestao da govori dobar dan. shteta shto nije potrajalo. ali je dovoljno 3 nedelje da chovek poveruje da sve to zasluzuje. i ako iole ume, nebo je granica.sent from bubamoto 2 1
Mark Rothko Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Šešelj i Čeda počeli u paketu da idu u ove političko-zabavne emisije. Nešto kao Era Ojdanić i Bora Drljača. Cenim da ih čeka velika rijaliti karijera.
Jumanji Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Cujem da je Ceda nazvao Vericu Bradic.... Olja 3
Filozof manijak Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Još jedan krunski dokaz da Hit tvit nije plagijat Utiska
Joe D Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 13 hours ago, April said: Tako zrači sirovim moćnim seksom, kako ne
James Marshall Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 I onda kao Utisak kuburi sa malim fondom gostiju
Sludge Factory Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 44 minutes ago, Milošica said: Kao kada devojku nazoveš imenom bivše. Tokom seksa.
pt 2.0 Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 (edited) Šešelj koji izgovara, citiram: "iznad ljudskog prava i slobode nema ništa". I have seen it all now. Edited November 16, 2020 by pt 2.0 1
Recommended Posts