kud u maglu Simoviću Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 samo za ljubitelje estetike kopija, a i da topik original utiska ostane neukaljan btw očekujte uskoro još jednu kopiju
James Marshall Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 U, reci mi da je kopija šit tvita, takoreći Utisak na kub, štajaznam, Milijana Baletić na Hepiju u emisiji "Đubrenje" analizira sadržaj kesa za smeće opozicionara
kud u maglu Simoviću Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 milijana je old school, ovo je pravi ali express edition
James Marshall Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 U, bem ti, sad si me zaintrigirao. Barbara? Uglješa Mrdić? Neko iz dvojca Stanlio i Olio Srpskog telegrafa?
pbg12345 Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 da nije "treci djb put"? dakle slobodna, dakle hana, dakle malagurski?
kud u maglu Simoviću Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 “budite još malo na posnom pasulju”
pt 2.0 Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 20 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: “budite još malo na posnom pasulju” gladna sam.
đorđe geprat Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 (edited) ja sam sit svega. batali. Edited December 8, 2019 by djordje geprat
đorđe geprat Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 45 minutes ago, James Marshall said: U, reci mi da je kopija šit tvita, takoreći Utisak na kub, štajaznam, Milijana Baletić na Hepiju u emisiji "Đubrenje" analizira sadržaj kesa za smeće opozicionara Quote Milijana Baletić na Hepiju u emisiji "Đubrenje" analizira sadržaj kesa za smeće opozicionara jel' to ona što su joj pevali "oj đevojko milijana, bač' mikrofon, ajdes nama"
Frank Pembleton Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Ko su gosti večeras? ... Shiit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 milijana je old school, ovo je pravi ali express editionNije valjda Karadža nešto smislio? ... Shiit has hit the fan...
jorma shparga Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 i meni je karadzic prvi favorit za nesto toliko originalno... jebe ih malo sto im je nedelja sportski dan ali govnar je to - ne bi bilo cudo da naprasno predje u full informer mod
kud u maglu Simoviću Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 bolja kombinacija vedrana i sajko navlači ga rudanka na tanak led, a ovaj se prima. al je intenzitet slab, cenum da je imala neki dogovor da bude fina, al ne može da odoli
Recommended Posts